slogan tipografia la moderna
69 i pico miren cine
The Batman
Una ressenya de Jordi Santonja
Jordi Santonja Ferrando - 21/03/2022
The Batman

És clar que no guanyarà cap Oscar a la millor il·luminació, tampoc cap premi de novel·la curta i que plou més que quan planten el castell de festes a «Blade Runner».

El director Matt Reeves, que fins ara no havia fet cap meravella, aconsegueix un nou Batman, més detectiu amb un aire a «Seven», més gòtic i rodada en negre i roig. Un Batman que té debilitats i errors, que li molesta la llum com a un vampir.

Trenca amb totes les produccions anteriors, actors nous i joves que funcionen molt bé, per a mi un poc fluix el paper d’Alfred, creant un antiheroi que té fatiga laboral perquè la ciutat estat de Gotham està podrida fins a la medul·la i no pot ser a tots els fronts i queda desbordat per la quantitat de merda que va sortint.

Matt Reeves ha creat una nova narrativa, un marc diferent i li ha sortit molt bé, amb matisos de pel·lícula indie, però amb recursos de blockbuster de primera, l’escena de persecució del pingüí és extraordinària, no sé on poden ficar tantes càmeres. Per a acabar una banda sonora que funciona a la perfecció «Something in the Way» ja és la cançó de Batman, Michael Giacchino ha creat una obra de deu.

Podria ser més curta, és clar hi ha moments que resulta excessiva, però és tan bona en conjunt que es fa curta.

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario