slogan tipografia la moderna
Con nombre propio
Josep Sou guanya el IV Premi de Literatura Experimental de Russafa
L'autor alcoià va compartir el premi amb l’escriptor xilè Mauricio Álvarez Gómez
Redacció - 04/06/2015
Josep Sou guanya el IV Premi de Literatura Experimental de Russafa

L’escriptor Josep Sou (Alcoi, 1951) va resultar  guanyador  el darrer 29 de maig del IV Premi de Literatura experimental, convocat  per  l’SPORTING CLUB RUSSAFA – CARLOS MORENO MÍNGUEZ, amb l’obra Cantabile con fuoco, juntament amb Engramas de tiempo caramelo  de l’autor xilè  Mauricio Álvarez

Al premi que, tenia com objectiu fonamental que ‘el fonamental fora l’objectiu’ i on podien concursar ‘tots els/les escriptors/es, qualsevol que sigui la seva nacionalitat o residència, alçada, pes, edat, confessió religiosa, orientació sexual, posició social o adscripció política, exceptuant, com és natural, aquells/es que pateixin astigmatisme en ambdós peus’ en idioma ‘valencià/català, castellà o idioma encara per descobrir’ i de temàtica ‘indefectiblement, lliure; si està presa o no gaudeix de tots els drets constitucionals també serà acceptada’ van participar 142 obres.

L’SPORTING CLUB RUSSAFA és una  Associació cultural sense ànim de lucre, nascuda amb la intenció de canalitzar les inquietuds dels seus socis en l’àmbit de l’activitat creadora, desvinculada de qualsevol altre interès aliè al món de l’art.

Josep Sou és Llicenciat en Filosofia i Lletres, Doctor en Belles Arts per la Universitat Miguel Hernández d’Elx, a més de un destacat poeta amb més de trenta llibres publicats.  També ha conreat la poesia visual realitzant nombroses exposicions a tot arreu de l’estat i ha exercit una labor intensa en el corrent experimental poètic, dins l’univers dels nous llenguatges creatius com les del llibre. Es col·laborador de Tipografia La Moderna des de la seua fundació.

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario