slogan tipografia la moderna
Creación
Avinentesa
Si la memòria no em falla... (proses al vent)
Josep Sou - 14/03/2023
Avinentesa

Mira, ara que me’n recorde… (i tal i més qual). 
Mira, ara que et veig aprofite …(i bla, bla, bla)
Mira, per si de cas no ens veiem abans…(i allà que va el rotllo)
Mira, em vens de perilles, m’han donat records per a tu…(i se’n fa una hora amb el relat)
Mira, moltes felicitats!!!, fins els vuit dies també s’hi val…(i felicitació al cabàs)

L’avinentesa és ben profitosa sempre. Unes vegades per defecte i unes altres per excés, doncs alleuja situacions quasi impertinents. Diguem-ne que, en aquests casos, el temps juga a favor de l’oblit, tot resolent una realitat indesitjada. Qui sublima l’encontre per resoldre un conflicte de memòria acaba disposant d’una darrera oportunitat per arranjar-ho tot, mentre que l’assetjat ha de posar cara de persona comprensiva i deixar de banda qualsevol insatisfactòria manifestació de sorpresa. Tot naturalitat.

Nosaltres, ara, per si no ens veiem, volem aprofitar l’avinentesa per a desitjar-vos unes vacances meravelloses. I si ens veiem, també us desitgem allò millor, i que el descans us confirme la beatitud…

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario