slogan tipografia la moderna
Creación
SEX amb ‘A’
Una declaració d'amor de Moisés Olcina als seus dos grans amors
Moises Olcina - 15/12/2019
SEX amb ‘A’

Em desperte malament… però extasiat. La droga m’ha tornat a fer efecte. La dolça droga m’ha tornat a enganxar. Hui amb malson inclòs. No m’ha deixat dormir. La seua presència al meu cap no em deixa descansar. El tinc sempre pegat al meu cervell, als meus pensaments, dins de tot el meu esser, fins i tot, crec que el porte en els cromosomes… Així i tot ell també és infidel amb mi. Em posa les banyes. Ara bé, jo li deixe fer… és normal que siga així.

És massa intens per a estar només amb mi… per a estar només al meu cap, al meu pensament… aquesta droga s’apodera de tots els que l’hem provada. Hui també ha estat amb Chris, Joshua, Joe… ella sap que a tots els té quan vulga. Jo també ho sé. Dema estarà amb Melissa, amb Marius. I demà passat s’apoderarà de James; atraparà Ernesto i Jorge; seduirà a Perico i a Miguel… i així sense parar un darrer l’altre. Així de infidel és… a mi ja no em deixa dormir des de fa dies.

És molt excitant. A més ell també és ella… o ella és ell. O ell dintre d’ella… o ella amb ell… sedueix i ho sap; encanta i és conscient… és pur sex. Sex amb ‘A’.

Ella (ell) és una dona bonica en el seu millor moment. La dona que sempre vols trobar. El que tu penses que penses ella sap que ho sap. I tu ben bé pots ser un somort que no està a la seua alçada. És un pura sang preciós, un volcà de desitjos que et fa bullir la sang fins perdre el sentit. Com les matemàtiques ella mai s’equivoca tan se val quan la conegues. Sempre hi ha més que aprendre. Una aventura sense fi. Cada dia sembla nova.

Ella és una dona que anheles escoltar: ‘ningú no em fa sentir el que sent amb tu’. Ets a qui segueixes dia a dia. Quan l’abraces somies besar-la. Ell (ella) va nàixer a Dinant (Bèlgica). L’any 1840. té una pila d’anys però no ha passat de moda. Al contrari, tot ha sigut evolució.

És brillant i dolça. És enèrgic i potent. Sempre s’ha adaptat als clàssics, als moderns i als contemporanis. Molts genis creadors han estimat la seua vàlua i han volgut que es relacionara amb ells. Ella ha volat pels llocs i els moments més diversos de la història. Així és de màgica. Algunes mans l’han tocat molt i bé al llarg dels anys. Eixe també és el meu somni. El que faig cada dia que la tinc entre les meues mans quan li done el meu alè. Perquè això és el més important. Ella no està amb tu si no li dones tot el teu alè. Però alè amb força, intensiu, amb tot el diafragma. Necessita de gent que tinga bona tècnica per a seduir-la. Una emissió en el llenguatge perfecta. Només així estarà amb tu. Només així t’ho donarà tot. Només així sabràs qui és. Només així vibrarà al teu costat i et farà volar i sentir plaer.

Com col·locar els llavis també és primordial. Eixa es la clau perquè aconsegueixes emocionar-la. Col·locar el llavi inferior lleugerament sobre les dents i fer baixar el mentó. Descansar les dents de la mandíbula superior sobre d’ella. Subjectant-la lleument amb els incisius superiors de manera que quede ferm i no es moga. Rodejar la seua boca. Delicadament posant els llavis per damunt, en posició de somriure, sense crispació, aprofundint sutilment les galtes. Sí. Sí. Així de sofisticada és ella. Sí. Sí. Així de sofisticat és ell.

Devem d’acostumar-nos a estar amb ell regularment. Es millor estar diàriament durant 30 o 50 minuts, que fer-ho 5 o 6 hores una volta a la setmana. Amb aquesta acurada relació tindrem una connexió rodona, bella, homogènia, rica i un moviment de dits precís i flexible. Els dits són la part que ella més agraeix (segons en quin moment). Però, tant se val, el virtuosisme ve de més a més. La netedat i la elegància són més importants que la rapidesa. Cal repetir i repetir i repetir i repetir… sense errors, amb facilitat, flexibilitat i bon fer. Durant minuts. A ell (ella) li sedueix molt aquest seguiment. I fa que s’escalfe. Que s’escalfe bé.

Què és ella per a tu?

Que series tu sense ella?

Ella ho és tot. La natura és ella. El mar és ella. El vent és ella.

Els elements primitius són ella; agradables o discordants. La pluja que sona en la teulada i la tempesta enfurida en el cel són ella. Ella és l’entitat més antiga.

Naix un xiquet i ella aconsegueix que s’adorma. No sap llegir però el xiquet ho entén.

Ella és el matrimoni. El seu àmbit és immens i infinit. Ella t’insufla valor i et condueix a la guerra. Es un himne de salvatge frenesí, de deliri, d’orgull.

Ella és eterna.

Ella és divina.

Ella pot dictar els teus estats d’ànim. Pot inquietar o asserenar, subjugar, fatigar, fer volar el cor. Ella és un arbre de fusta fragant i durador lliure de defectes i deterioraments. Sense ella segurament em sentiria cec, atrofiat, incomplet, inexistent.

I ell vol a ella. Sols a ella. Ara ho entenc. Tots sabem que  ell a qui veritablement estima és a ella. Ella… ella: la MÚSICA.

Ell viu per ella, té la ment de un xiquet i una set insaciable de bemolls i sostinguts. Viu en una cova i és quasi un ermità, però amb la diferencia de que té una amant. Les amants van i venen, però només la seua roman. És bonica i gentil. Li aprofita (com a mi) i l’ajuda en tot. Es atrevida i té swing. És elegant. Quan la sens parlar no dones crèdit als seus sons. És tan moderna com el demà, una dóna nova tots els dies i tan infinita com el temps. Viure amb ella suposa viure dins d’un laberint ple de ramificacions. No es perd ni un sol dels seus gestos.

La música és la seua amant (també la meua) i ningú la supera en l’escena.

Ell em te lligat de per vida.

Ell… ell: el SAXO.

Es pur SEX amb ‘A’.

 

Nota. Els noms que enumere en el text són els noms dels famosos i afamats saxofonistes (alguns dels meus preferits): Chris Potter, Joshua Redman, Joe Lovano, Melissa Aldana, Marius Neset, James Carter, Ernesto Aurignac, Jorge Pardo, Perico Sambeat i Miguel Zenón.

 

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario