slogan tipografia la moderna
Cultura
La revista d’Art Nacional de l’Uruguai difon l’exposició Confluencias en la que va exposar Raül Llopis
Redacció - 18/06/2023
La revista d’Art Nacional de l’Uruguai difon l’exposició Confluencias en la que va exposar Raül Llopis

En concret parlem del Butlletí No.50 del Blog Héctor Ragni, anomenat així en homenatge al prestigiós artista plàstic argentí, Héctor Ragni, que dins de les seues nombroses seccions, com museus, Exposicions a Montevideo, Esdeveniments a l’interior, Uruguaians pel món, Esdeveniments ja realitzats, Novetats, Art urbà, Vídeos – Art i patrimoni, entre moltres altres, inclou una ressenya de ‘Confluencias’, l’exposició que es va poder contemplar del 17 al 30 de juliol de 2023 en el Centro Cultural Museo J. E. Rodó de Santa Lucía (Uruguai)

‘CONFLUENCIAS’ forma part d’un intercanvi iniciat l’any 2002 amb l’Artista alcoià Antoni Miró i que durant tot aquest temps ha generat diverses accions dins del mateix com per exemple mostres, edició de llibres, cartells i més entre Santa Lucia i Alcoi. En el cas d’aquesta mostra puntual, és interessant remarcar que Leonardo és un Artista compatriota natiu de Paysandú, amb anys de residència en Santa Lucia, qui després de la seua formació a l’Escola Nacional de BBAA s’establisc a Altea, terres valencianes i Raül és un collagista alcoià, a més d’activista i gestor cultural que sempre ha estat prop de les nostres accions d’Art i que en aquesta oportunitat, tots dos van accedir a mostrar en Santa Lucia i ser part d’aquest intercanvi.

Accedeix al butlletí al següent enllaç

 

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario