slogan tipografia la moderna
Cultura
Pareidolia
Exposició a Fundación Mutua Levante realizada pels alumnes de fotografía de l’EASD Alcoi
Redacció - 21/03/2022
Pareidolia

Fundación Mutua Levante acull l’exposició ‘PAREIDOLIA’ elaborada pels alumnes del cicle superior de fotografia de l’Escola d’Arts i Superior de Disseny d’Alcoi. Una exposició que mostra els treballs de final de cicle d’aquests alumnes i que a més a més ha suposat el repte d’elaborar-la al complet.

La pareidolia és un fenomen psicològic on un estímul tènue i aleatori és percebut com una forma reconeixible.

A l’exposició, sota el títol, Pareidolia l’espectador transita i s’endinsa en un món íntim i personal on les imatges, a tra­vés de la combinació adequada de llums i ombres, retocen al límit que intuïm i que es desvetla per parlar-nos sobre els nostres desitjos. Pareidolia col·loca el seu focus davant l’exploració sensorial del cos i la seua sexualitat, buscant una reinterpretació mitjançant el món natural.

L’exposició planteja, des d’una òptica reflexiva, un diàleg sobre l’autoconeixement, l’erotisme i la sexualitat. Dividida en tres seccions, parteix de la insinuació i l’erotisme subtil, per deixar pas a un espai expressiu comú, mosaic fragmen­tat, que ens parla d’autoexploració i de la interrelació amb altres cossos. La conversa culmina en un vers lliure que serveix de punt de partida -i final- on el tema és tractat mit­jançant les diverses mirades individualitzades.

Pareidolia, en definitiva, ens convida a explorar a partir dels camins comuns, però des d’una visió oberta, curiosa i in­sinuant.

Els fotògrafs/es que han intervingut en aquesta creació han sigut: Paula Ballesteros, Iván Bernabeu, Xus Bueno, Carolina Castillo, Andrea Catalán, Nuria García, Axel López, María Maluenda, Ginés Mata, Mar Mifsud, Alex Roldán, Pablo Alcaide.

L’exposició es podrà visitar a Fundación Mutua Levante (Plaça d’Espanya 16. Alcoi) fins al 29 d’abril.

 

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario