Destacados
Cultura
Fundación Mutua Levante en la UA
Fundación Mutua Levante realizará exposiciones en distintas sedes de la Universidad de Alicante
Fundación Mutua Levante inicia 2020 con un calendario de exposiciones en diferentes sedes de la Universidad de Alicante, gracias al acuerdo de mecenazgo de actividades culturales suscrito entre ambas instituciones. Las exposiciones que se exhibirán serán: ‘Modernisme & invenció’ una reflexión sobre los inventos de la época modernista;  ‘Pacífic, els dos Rostres d’un oceà’ una […]
Cultura
Art per ajudar a Austràlia
L’artista alcoiana Rebeca Jover donarà els beneficis d’aquesta il·lustració per ajudar a Austràlia
Les fortes imatges dels devastadors incendis d’Austràlia, han fet que ciutadans de tot el món es mobilitzen per tal d’ajudar d’una forma o d’altra. Un exemple és la, cada vegada més reconeguda, artista alcoiana Rebeca Jover. Qui mitjançant el seu Instagram està venent una de les seues il·lustracions per tal de recaptar diners i donar-los […]
Cultura
Samantha Gilabert, OT 2020
Seulement croire en ma vie (Je Vole, la familia Bélier). Com arriba una jove cantant de 25 a Operación Triunfo?: Solament creient en la seua vida
Samantha Gilabert, Gala 0 OT 2020. RTVE
Samantha Gilabert Garrido, va nàixer a Beniarrés un 06 de febrer de 1994. Amb tot i que de naixement ha tingut hipoacusia neurosensorial, provocant-li una pèrdua auditiva del 60%, la seua vocació sempre hi han sigut les arts escèniques. De fet, aquesta peculiaritat detectada als 17 anys, no ha fet minvar la seua potència vocal […]
Cultura
Plans per celebrar el 4 de maig, Dia Internacional de STAR WARS
Des de Tipografia La Moderna et recomanem diferents formes de celebrar el 4 de maig com Darth Vader… perdó, com Deu mana!
Arnau Cortés, 2/05/2018

A només tres setmanes de l’estrena de la nova pel·lícula de la saga, ‘Solo: a Star Wars Story’, se’ns presenta el 4 de maig (Dia Internacional de STAR WARS) seguit d’un meravellós cap de setmana que ens permetrà als seguidors de Star Wars celebrar-ho de la millor manera possible.

En primer lloc, la primera idea que sempre ve a la ment és la de reunir a un grapat d’amics frikis com tu, preparar mooooolt menjar y reunir-se a una casa per fer un marató amb totes les pel·lícules que s’han estrenat fins ara.

Per una banda no ve mal fer memòria, encara que ja pràcticament ens sabem fins i tot els diàlegs, y per altra banda sempre està bé intentar sumar a aquest model de vida a algun amic que encara no s’haja atrevit a veure ninguna pel·lícula.

Per fer aquest marató, s’haurà de prendre una decisió complicada: en quin ordre les veiem?

Doncs en primer lloc hi haurà que pensar si tots els que hi participaran al marató han vist totes les pel·lícules. Si algú del grup encara no les ha vist totes, el més natural serà veure-les per ordre d’estrena per a que el nouvingut entre en aquest món de la mateixa manera que ho hem fet els fans de tota la vida i també per evitar possibles espòilers.

Encara que tot el grup ja haguem vist moltes vegades totes les pel·lícules, no està de més tornar-les a veure-les per ordre d’estrena, ja que per una banda el fet de reviure la primera vegada que veurem cada pel·lícula sempre es un bon exercici de melancolia, i per altra banda per a que el canvi d’èpoques entre unes pel·lícules i altres no siga un xoc tan dur.

Es cert que fer un marató de pel·lícules sempre es complicat i, de vegades, pareix que no te fi. Així que una altra bona idea, seria la de reunir-se un bon grup de amics fans de la saga i fer molt menjar, però no per veure totes les pel·lícules sinó per elegir-ne una i gaudir-la.

Per elegir la pel·lícula a veure, o bé entre tots elegim la que més ens agrada a tots (sol ser ‘El Imperio Contraataca’, no sé per què), o bé elegim veure la més recent (‘El Último Jedi’) ja que és la pel·lícula que menys voltes haurem vist de tota la saga, o bé elegim veure l’altre Spin Off ja que estem de cara al segón d’aquestos en la història de tota la saga (‘Rogue One’).

Siga la elecció que siga, sempre intentarem NO elegir ‘La Amenaza Fantasma’, ja que la intenció d’aquesta quedada és de passar una bona estona amb amics, no amargar-se la vida.

Encara que aquestes dos propostes sempre són apetibles, crec que la que jo hem quedaria es la següent:

Fins ara hi ha 9 pel·lícules estrenades de l’univers Star Wars, aleshores es fa tant complicat veure-les totes a un cap de setmana com elegir-ne una per veure-la.

Per tant no sería mala idea distribuir-se entre les tres setmanes que queden per a l’estrena de ‘Solo: a Star Wars Story’, totes les pel·lícules per poder veure-les totes sense ninguna presa i amb temps per gaudir-les de nou.

Si comencem aquesta setmana, eixim a tres pel·lícules per setmana. No està gens mal, no?

Per poder aconseguir veure tota la saga que fins ara s’ha estrenat, el més fàcil seria tenir totes les pel·lícules en BlueRay però a no ser que sigues el típic fanàtic que es compra cada BlueRay que ix a la venda, serà molt complicat comprar-ho ara de colp.

Però de segur que entre tot el grup d’amics que s’ajunteu per veure-les podeu aconseguir-les totes. Pel moment totes les estrenades ja estàn en formats des de VHS fins BlueRay i de segur que entre uns i altres, podeu aconseguir un bon nombre de les pel·lícules a la vostra disposició. Però si així i tot encara no heu aconseguit totes, a través de les plataformes Canal+Yomvi, Netflix, YouTube, Amazon i iTunes, de segur que fàcilment teniu a la vostra disposició tota la saga fins ara estrenada per veure-la.

Per últim, només hem queda dir-te… MAY THE 4TH BE WITH YOU!

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:

DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario