Destacados
Cultura
Fundación Mutua Levante en la UA
Fundación Mutua Levante realizará exposiciones en distintas sedes de la Universidad de Alicante
Fundación Mutua Levante inicia 2020 con un calendario de exposiciones en diferentes sedes de la Universidad de Alicante, gracias al acuerdo de mecenazgo de actividades culturales suscrito entre ambas instituciones. Las exposiciones que se exhibirán serán: ‘Modernisme & invenció’ una reflexión sobre los inventos de la época modernista;  ‘Pacífic, els dos Rostres d’un oceà’ una […]
Cultura
Art per ajudar a Austràlia
L’artista alcoiana Rebeca Jover donarà els beneficis d’aquesta il·lustració per ajudar a Austràlia
Les fortes imatges dels devastadors incendis d’Austràlia, han fet que ciutadans de tot el món es mobilitzen per tal d’ajudar d’una forma o d’altra. Un exemple és la, cada vegada més reconeguda, artista alcoiana Rebeca Jover. Qui mitjançant el seu Instagram està venent una de les seues il·lustracions per tal de recaptar diners i donar-los […]
Cultura
Samantha Gilabert, OT 2020
Seulement croire en ma vie (Je Vole, la familia Bélier). Com arriba una jove cantant de 25 a Operación Triunfo?: Solament creient en la seua vida
Samantha Gilabert, Gala 0 OT 2020. RTVE
Samantha Gilabert Garrido, va nàixer a Beniarrés un 06 de febrer de 1994. Amb tot i que de naixement ha tingut hipoacusia neurosensorial, provocant-li una pèrdua auditiva del 60%, la seua vocació sempre hi han sigut les arts escèniques. De fet, aquesta peculiaritat detectada als 17 anys, no ha fet minvar la seua potència vocal […]
Cultura
Programació Cultural 2019/2020 Universitat d’Alacant
Presentació de les activitats culturals del Campus de la UA – Alcoi amb la col·laboració de Fundación Mutua Levante
Redacció, 25/09/2019
Juan Escrig (President Fundación Mutua Levante), Raül Llopis (Regidor de Cultura), Carles Cortés (Vicerector Cultura UA) i Antonio Belda (coordinador d’activitats culturals del Campus Alcoi-UA)

Ja es coneixen els detalls de la programació cultural del Campus de la Universitat d’Alacant a la ciutat d’Alcoi per als pròxims mesos. Cal recordar que és el segon any que es realitza aquesta promoció cultural, fruit de la implantació de diferents graus educatius de la UA a aquesta localitat.

La roda de premsa en les que es van presentar les activitats va córrer a càrrec de Carles Cortés (Vicerector de Cultura), Antonio Belda (Coordinador de les activitats culturals de la UA-Alcoi), com també Raül Llopis (Regidor de Cultura) i Juan Escrig (President de Fundación Mutua Levante). Fundación Mutua Levante  ha manifestat la voluntat de renovar el conveni de mecenatge per fer possible aquestes activitats culturals i formatives.

Aquesta programació compta amb activitats cinematogràfiques com un Thriller espanyol contemporani (del 23 de setembre al 25 de novembre) . Conferències com: ‘De l’àbac al xip’ (17 de setembre), ‘Un model lingüístic educatiu eficient’ (28 d’octubre), ‘Bolets del nostre entorn’ (09 de novembre) i ‘Cultura gitana, canvi social i educació’ (19 de novembre).

D’altra banda, les actuacions teatrals i musicals jugaran un paper important amb representacions al Teatre Calderón com: ‘Contra l’amor’ (18 de setembre), ‘Concert d’Andreu Valor i Joan Isaac: Sense perdre cançó’ (13 d’octubre) i ‘Cementeri de flors’ (13 de novembre).

Pel que fa a les activitats expositives es podran visitar les exposicions: ’40 anys de les eleccions municipals’ (Al mes d’octubre) i ‘ Hugo Pratt i Corto Maltés’ (octubre i novembre). També s’acompanyaran amb presentacions de llibres com ‘Climes i temps del País Valencià’ (08 d’octubre).

Un aspecte a destacar és la proposta per als Centres Educatius d’Alcoi, oferint els programes ‘Coneix el nostre entorn amb la UA’ i ‘Juguem amb la UA’. Totes dues destinades a complementar l’activitat extraescolar d’una forma divertida i innovadora.

Aquest programa anirà acompanyat d’activitats per a formació de docents en projectes com ‘Coeducació: canvis socials i identitat de gènere a l’aula’, ‘Prevenció i intervenció en les dificultats d’aprenentatge de la lectoescriptura’ i Cursos i capacitacions docents en valencià i anglès. També s’inclouran una sèrie d’activitats de caràcter científica com ara bé un taller d’introducció a l’ornitologia, un taller d’eines per a l’estudi dels ocells dels ecosistemes mediterranis, unes jornades divulgatives científiques als Parcs Naturals de la Font Roja i de la Serra de Mariola (del 4 al 06 d’octubre). Bolets del País Valencià (25 i 26 d’cotubre) i un taller de tècniques per a l’estudi i seguiment de mamífers (8 i 9 de novembre). El personal de la UA també participarà en la edició dels Premis Ciència en Acció.

La programació continuarà als mesos que resten de gener a juny i es podran anar consultant tots els detalls al Campus UA- Alcoi, Fundación Mutua Levante i a l’agenda cultural del TicketAlcoi.

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:

DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario