slogan tipografia la moderna
MÁS FALSO QUE UN JUDAS
El periódico de las noticias imaginarias e inventadas
Más falso que un judas
Després de l’èxit del Trail Solidari l’organització prepara el Trail Solitari
Els guanyadors de la prova seran els equips que arriben amb el menor numero de components a meta    
Dèbora Melo - 28/10/2021
Després de l’èxit del Trail Solidari l’organització prepara el Trail Solitari
Un dels potencials guanyadors de la prova encarant la pujada del Montcabrer després d’haver deixat enrere tot l’equip

Davant l’èxit de participació de la VIII edició  del Trail Solidari la organització estudia la creació d’una nova modalitat que, sense deixar de costat la vessant solidaria, introduisca algunes variants en el reglament amb la finalitat d’augmentar l’interès d’aquesta prova esportiva.

Els guanyadors de la nova modalitat, que s’anomenarà Trail Solitari en lloc de Solidari, seran aquells que millor temps obtinguen en la cursa i la millor puntuació en un complex sistema de bonificacions i penalitzacions que s’ha creat amb la intenció d’augmentar la competitivitat.

Tot i que el sistema de puntuació encara està en preparació, “Más Falso que un Judas” ha tingut accés a un esborrany i està en condicions d’avançar als seus lectors, en exclusiva, alguns dels aspectes més interessants. Per exemple en el Trail Solitari, els  equips que no arriben a meta amb tots els seus components no seran penalitzats com ara, sinó tot el contrari: quants menys participants d’un equip arriben més puntuació obtindran.

També es tindran en compte altres circumstàncies: Hi haurà una bonificació mínima si el corredor, o corredors, despenjats acaben arribant  a meta, tot i que siguen hores més tard.  En canvi augmentarà de forma important si aquest/s corredors resulten lesionats i han d’abandonar; o si es perden per la muntanya i apareixen dies després a Despeñaperros.

Es a dir, la bonificació serà inversament proporcional al nombre d’integrants que arriben a meta i s’incrementarà proporcionalment en funció dels quilòmetres que separen els corredors perduts/despenjats del punt d’eixida a la Plaça d’Espanya.

Un altra singularitat d’aquesta nova modalitat es que: Els membres d’un equip podran aprofitar qualsevol circumstància (parada per pixar, avituallament, rampa al bessó esquerre, treure’s una pedra de la sabatilla, etc.) per pegar a fugir i deixar al company abandonat al mig del bosc.

Això sí, queda prohibida tota acció violenta per desempallegar-se del company (llançar-lo per un barranc, apedregar-lo, colpejar-lo amb una rama de carrasca, etc.) però sí està permès la violència psicològica amb la finalitat de corcar-li la moral i forçar l’abandonament amb frases com: ¡paquet! ¡sembla que tingues el ous de plom! ¡eres més lent que el cavall del dolent!, etc.

Seguirem informant.

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario