slogan tipografia la moderna
MÁS FALSO QUE UN JUDAS
El periódico de las noticias imaginarias e inventadas
Más falso que un judas
Els 10 emojis més utilitzats a Alcoi aquest 2021
La prestigiosa firma Taboll Associats publica la classificació dels emojis més enviats aquest 2021, amb pocs canvis respecte a l'última llista que va fer pública, ara fa dos anys
Dèbora Melo - 16/12/2021
Els 10 emojis més utilitzats a Alcoi aquest 2021

“Estar somordo” i “ser un pixorro” continuen sent les reaccions que més ens enviem amb el mòbil els alcoians i alcoianes. Els emojis que les representen tornen a encapçalar la llista dels més utilitzats aquest 2021 arreu d’Alcoi, Batoi i part de la Zona Nort. Així, se situen empatats a punts en capdamunt de la classificació, representant més del 5% del total que s’envien.

En el segon lloc de la llista que fa el consorci Taboll, organització encarregada d’establir quins símbols s’afegeixen a la llista d’emojis, hi ha el docte cagalló. Darrere d’aquest, hi ha els emojis de la cara amb barret de quedem en el castell, la cara amb el casc d’esquadra (que segons com ho mires pot semblat un orinal girat) d’ara ja puc morir-me, la de la cara somrient amb mans grans de manotes, la cara simpàtica de l’emblemàtic, el rostre descompost amb cara de mangranetes agres d’estic triat, el samarro i tanca el top10 l’airuset.

Pocs canvis respecte a fa dos anys

Taboll Associats compara el rànquing dels més utilitzats amb l’últim que va fer, al 2019. Hi ha pocs canvis. Fa dos anys, ocupava els primers llocs l’emoji pixorro que ara comparteix amb somordo. Des de primers de desembre puja una posició l’emoji fa airuset desplaçant al lloc onzè de la classificació a la cara amb una carabassa al cap per indicar que s’és un carabassa.

L’emoji que més popularitat ha guanyat és corre, ves i gita’t que és una  cara feta pols pels efectes d’un mal guitarró, que ha passat del lloc 97 al 14; i el de cagat per la moscarda, que escala del 125 al 13. També l’emoji del litro i litro ha passat d’ocupar el número 139 de la llista a ocupar-ne el 14.

Taboll també recull les tendències en l’ús dels emojis els últims mesos. Ha detectat que es fa servir el símbol del lo que un porc no pot sentir per representar les opinions polítiques d’ultradretans i terraplanistes. Potser la pandèmia hi ha tingut alguna cosa a veure…

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario