slogan tipografia la moderna
MÁS FALSO QUE UN JUDAS
El periódico de las noticias imaginarias e inventadas
Más falso que un judas
Els jutges espanyols rebran formació festera básica
L'acció formativa ja ha començat a donar fruits. I ara en pasar açò es podrà veure una entraeta del Montepío amb els integrants del Consell General del Poder Judicial
Dèbora Melo - 23/12/2021
Els jutges espanyols rebran formació festera básica
Imatge d'una pràctica d'entraeta de montepi pel carrer Sant Llorenç

Davant la situació que es va viure fa unes setmanes en el judici contra l’ex-Primer Tro de la Magenta on gran part del temps es va ocupar intentant que jutges i fiscals entengueren com funciona administrativament una filà, així com la nomenclatura i terminologia festera; l’òrgan superior dels jutges ha decidit prendre cartes en l’assumpte i donar formació continua reglada a la judicatura sobre l’apassionant món de la  Festa.

A partir d’ara tots els jutges en exercici a l’estat espanyol rebran cursets de 100 hores de durada mensual, impartits per primer trons i majorals de “culto y templo” sobre la vida en l’interior de les filaes, els actes de la trilogia  i la sintaxi i vocabulari fester. Per a aquesta última assignatura s’han escollit dos manuals de referència de l’ALA (Acadèmia de la Llengua Alcoiana) con son el “Diccionari de butxaca” i el “Manual de ús dels Moros i Cristians” tots dos editats per TLM i amb ISBN 978-84-949754-0-0 i 978-84-949754-1-7, respectivament.

S’espera que en un mínim període de temps els jutges, no només siguen capaços d’entendre els aspectes més abstrusos de l’economia i organització de les filaes sinó, que a més dominen pràctiques habituals com els tocaments de collonera als companys d’escuada, que siguen capaços de formar correctament amb música de pas-doble i/o de marxa mora que brofeguen adequadament i que pugen distingir, en una tast a cegues, entre l’olla de músic i l’olla eixuta.

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario