slogan tipografia la moderna
MÁS FALSO QUE UN JUDAS
El periódico de las noticias imaginarias e inventadas
Más falso que un judas
Foment reforça el servici ferroviari de la ciutat durant Nadal
Els vagons disposen d’animadors culturals que distreuen els viatgers colpejant-los amb graneres  
Dèbora Melo - 03/01/2022
Foment reforça el servici ferroviari de la ciutat durant Nadal
La nova unitat Chucu Chucu estacionadada en la única via de l'estació d'Alcoi

El Ministeri de Foment ha posat en marxa un servei especial ferroviari de Nadal per facilitar la mobilitat dels usuaris de la línia Alcoi – Xàtiva amb un operatiu que augmentarà en un 90 per cent el nombre de places disponibles respecte al servei habitual de la línia.

En un comunicat emès per l’esmentat ministeri, s’informa que fins al proper 6 de gener, coincidint amb el període de vacances acadèmiques, s’incorpora una nova unitat d’última generació amb capacitat per a 50 o 200 persones (segon com vagin d’amuntegades).

La nova unitat anomenada Chucu Chucu va estar fabricada per Alstom a Alsàcia fa un parell d’anys i no incorpora cap comoditat perquè la gent no s’acostume ni cap tecnologia punta perquè no es faja malbé. Això sí, la unitat inclou avançats sistemes de protecció COVID com son: seients de fusta amb forats perquè circule el virus i finestres sense vidre.

De fet sí hi ha una innovació, es tracta d’un enginy que emet un so estrident per informar als viatgers, en temps real, de l’arribada/sortida del trens a les estacions i que, també, aprofita per donar resposta a les peticions plantejades pels usuaris. Aquest enginy s’anomena campana.

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario