slogan tipografia la moderna
MÁS FALSO QUE UN JUDAS
El periódico de las noticias imaginarias e inventadas
Más falso que un judas
L’Associació projectarà Quo Vadis? sobre l’església de Sant Jordi
La iniciativa, recolzada per la Regidoria de Cultura, oferirà als alcoians la possibilitat de veure cine en format façana panoràmica i augmentarà l'oferta cinematogràfica a la ciutat
Dèbora Melo - 25/11/2021
L’Associació projectarà Quo Vadis? sobre l’església de Sant Jordi
L’església durant una de les projeccions de prova

L’èxit obtingut en les projeccions del vídeo-mapping en l’església de Sant Jordi, amb motiu del centenari de la seua inauguració, ha fet plantejar-se als organitzadors la possibilitat d’iniciar un cicle permanent de cinema sobre la façana del temple.

La decisió s’ha pres davant la massiva assistència de públic a les projeccions i al fet que a Alcoi no hi ha massa llocs on veure cine en pantalla gran. De fet ja hi ha programada una sessió pilot per al proper 28 de desembre en la que es projectarà la pel·lícula Quo Vadis?, els horaris de la qual s’anunciaran amb la deguda anticipació.

Malgrat que inicialment estava previst fer la projecció inaugural amb Ben-Hur va resultar impossible perquè, al estar filmada en Cinemascop, en l’escena de les quadrigues Mesala apareixia en l’Hotel Reconquista i Charlton Heston en la façana de l’antic edifici de Simago; la qual cosa dificultava la visió i tenia el perill afegit de provocar torticolis als espectadors.

Segons ens han traslladat fons properes a l’Associació, és més que probable que s’establisca per a 2022 un  cicle de pel·licules de romans i gladiadors que son els estils més propers al gust de l’organització. El que encara no se sap, a hores d’ara, és si les projeccions es faran rotllo “cine verano” amb cadires plegables i entrepans de llonganissa amb paper d’alumini; o si seran format Autocinema.

I en el cas que aquesta última siga l’opció escollida, tampoc està encara clar quin tipus de vehicles s’admetran. Si automòbils; motocicletes, patinets i carri cotxes. O si donada, la idiosincràsia dels organitzadors, només s’admetran carrosses de cavallers, ariets d’alferes, carros amb comensals o carretons de roponà folrats de heràldiques. Seguirem informant.

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario