MÁS FALSO QUE UN JUDAS
El periódico de las noticias imaginarias e inventadas
Destacados
Más falso que un judas
Tres señoras alcoyanas se hacen cargo de la cúpula del Ministerio de Defensa
Las tres pertenecen a la directiva de la Asociación de Amas de Casa “Bardoll”
De izquierda a derecha: Armonia Verdú, Gesulmina Carbonell y Saurina Llopis
Tres señoras alcoyanas, Armonia Verdú, Gesulmina Carbonell y Saurina Llopis han dirigido una carta a Margarita Robles, solicitando hacerse cargo temporalmente de la cúpula del Ministerio de Defensa para poner “una miqueta de trellat i coneixement en el folló que estan muntant-li a la pobra menistra eixe grup de militars amb tant de manifest i […]
Más falso que un judas
Díaz Ayuso confía en que el Madrid remonte la derrota ante el Alcoyano en el partido de vuelta
El gabinete de la presidenta madrileña no se ha atrevido a decirle que la eliminatoria de Copa era a partido único
Imagen de un jugador merengue preguntándose ¿y ahora,,,cómo se lo explicamos?
Haciendo gala de su habitual agudeza intelectual, la presidenta de la Comunidad Autónoma de Madrid le ha quitado importancia a la derrota del Real Madrid ante el Alcoyano. La dirigente autonómica ha afirmado que “confío en que los chicos de Zidane remonten el resultado en el partido de vuelta, que se jugará en el Santiago […]
Más falso que un judas
Alcoy aprovecha el cierre perimetral para declararse Republica Federal Independiente 
El Ministerio de Deportes, antigua Regidoria d'Esports, ya está gestionando la reconversión del CD Alcoyano, en selección nacional   
El Ayuntamiento (en francés: Conseil municipal) es la sede de la Presidencia de la nueva República
A primera hora de la mañana aprovechando el confinamiento de la ciudad, el consistorio municipal ha proclamado de manera repentina y unilateral la independencia de Alcoy del Estado Español constituyéndose en República Federal Independiente integrada por los estados soberanos de Batoi, Santa Rosa, Ensanche, Zona Alta, Zona Norte y Centro. Según ha podido saber este […]
Más falso que un judas
Operen l’Ull del Moro i se li queda guapet
L’Ajuntament ha contactat amb la Generalitat, amb voluntat d’assegurar la bona difusió de l’assumpte
L'ull del moro, després del post-operatori

L’equip d’oftalmologia de la Residència (els que operen dels ulls), han tingut vint-i-quatre hores de molta feinada, doncs han operat, sense descans, l’Ull del Moro. En un primer moment tot apuntava cap a una simple intervenció de cataractes, però no. Només aproximar-se les grues a la punta de l’Ull, els cirurgians s’adonaren que ja li xorrava pel llagrimal una substància repugnant i llefiscosa, tot significant, això, que la cosa pintava malament del tot. Ara bé, l’enorme experiència dels doctors, i gràcies al seu bon fer, tot ha pogut solucionar-se la mar de bé, i l’ull de l’Ull ha deixat de rajar, i d’alliberar, també, un cert olor a sofre pudent que preocupava molt i molt tot el personal del Museu i del Centre Excursionista, entre d’altres.

Fonts ben informades indiquen que, la seua senyora, la Serreta, ha emès un comunicat assegurant que tot resta de meravella, i que estan molt contents, i que l’operació ha sigut un èxit complet. I que li portarà un ull de cera al Natzarè en mostra de gratitud pels beneficis obtinguts.

Els responsables del Museu Arqueològic Municipal, no saben a qui dir-ho, i el senyor director, En Tote Maria i Segura de las Viudas, emocionat del tot, i més content que un santpaulí, vol dur a terme una publicació, de les grosses i difícils d’entendre, on tots puguem veure tota la bola de l’ull de l’Ull eixint d’un enterrament ibèric a la punta exacta de la Serreta, amb una bona dot d’ulleres postisses i tot, i passar-ho després pels catorze carbons, per a assegurar-se l’antiguitat de la troballa. Per al senyor director només la intervenció quirúrgica li semblava poquet, i gens mereixedora d’un article de recerca.

L’Ajuntament ha contactat amb la Generalitat, amb voluntat d’assegurar la bona difusió de l’assumpte, i per a que la notícia arribe, fins i tot, a Montixelvo. La Generalitat ha dit que: «perreta ni una, ni mitja, ni cap.», com de costum. Si de cas, uns eurets per a serpentines per a festes i prou.

Ràdio Placeta del Fossar, d’abast casc Antic, farà un programeta per a difondre, arreu dels barris perifèrics, tot l’allau de magnífiques notícies locals que s’han esdevinguts, així, de sobte. Finalment, novetats, i de les bones: les perruqueries escalfen motors, i la F1 de les botigues de passamaneria, pensen guanyar una fotracada de bitllets en vendes de «merchandising» S’ha de tindre bon ull, com el del Moro.

El Regidor de Protocol, Amabilitat i Cortesia ha comentat als íntims: «Anem a cagase de tanta cultural economia.»

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:

DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario