MÁS FALSO QUE UN JUDAS
El periódico de las noticias imaginarias e inventadas
Destacados
Más falso que un judas
La Rosaleda pasará a llamarse La Rosalía tras la ejecución del proyecto de renovación
El gobierno municipal ha decidido aprovechar la semejanza fonética para explotar el tirón turístico de la artista
Infografia del futuro conjunto monumental con Rosalía al frente
La plaza de La Constitución de Alcoy, conocida popularmente como La Rosaleda, está más cerca de recuperar su aspecto de jardín. Aspecto que, recordamos a nuestros lectores, fue pétreamente modificado el año 2001 cuando el gobierno del Partido Popular decidió convertir la plaza (toda ella) en un festival de hormigón, escaleras y hierro. Las obras […]
Más falso que un judas
Los redactores de ‘Más Falso que un Judas’ se ven obligados a disfrazarse al salir a la calle para evitar la ira de un grupo de haters
Los periodistas se visten con cardados sesenteros en un homenaje al cardat alcoià
Aspecto de los tres redactores la última vez que se les vió por ahí
Los redactores de Más Falso que un Judas, pretendida sección de humor de la revista digital Tipografia La Moderna, han tenido que salir a la calle disfrazados como las componentes de “The Faith Tones” -legendario grupo musical de los años sesenta del siglo pasado- para evitar la ira de un grupo de haters de la […]
Más falso que un judas
Una festera decide desfilar en pelota para evitar las sanciones por usar el traje masculino de su filà
El Casal estudia medidas para evitar que cunda el ejemplo
María Patrocinio, a lomos de un caballo acompañada por su prima Ritín
El mundo festero alcoyano vive una de las peores convulsiones de su historia después de que una mujer participara desnuda en la Entrada Mora, con el fin de evitar las sanciones establecidas por el Casal de Sant Jordi contra las festeras que usan el traje masculino de su filà. La responsable de esta decisión salomónica […]
Más falso que un judas
Operen l’Ull del Moro i se li queda guapet
L’Ajuntament ha contactat amb la Generalitat, amb voluntat d’assegurar la bona difusió de l’assumpte
L'ull del moro, després del post-operatori

L’equip d’oftalmologia de la Residència (els que operen dels ulls), han tingut vint-i-quatre hores de molta feinada, doncs han operat, sense descans, l’Ull del Moro. En un primer moment tot apuntava cap a una simple intervenció de cataractes, però no. Només aproximar-se les grues a la punta de l’Ull, els cirurgians s’adonaren que ja li xorrava pel llagrimal una substància repugnant i llefiscosa, tot significant, això, que la cosa pintava malament del tot. Ara bé, l’enorme experiència dels doctors, i gràcies al seu bon fer, tot ha pogut solucionar-se la mar de bé, i l’ull de l’Ull ha deixat de rajar, i d’alliberar, també, un cert olor a sofre pudent que preocupava molt i molt tot el personal del Museu i del Centre Excursionista, entre d’altres.

Fonts ben informades indiquen que, la seua senyora, la Serreta, ha emès un comunicat assegurant que tot resta de meravella, i que estan molt contents, i que l’operació ha sigut un èxit complet. I que li portarà un ull de cera al Natzarè en mostra de gratitud pels beneficis obtinguts.

Els responsables del Museu Arqueològic Municipal, no saben a qui dir-ho, i el senyor director, En Tote Maria i Segura de las Viudas, emocionat del tot, i més content que un santpaulí, vol dur a terme una publicació, de les grosses i difícils d’entendre, on tots puguem veure tota la bola de l’ull de l’Ull eixint d’un enterrament ibèric a la punta exacta de la Serreta, amb una bona dot d’ulleres postisses i tot, i passar-ho després pels catorze carbons, per a assegurar-se l’antiguitat de la troballa. Per al senyor director només la intervenció quirúrgica li semblava poquet, i gens mereixedora d’un article de recerca.

L’Ajuntament ha contactat amb la Generalitat, amb voluntat d’assegurar la bona difusió de l’assumpte, i per a que la notícia arribe, fins i tot, a Montixelvo. La Generalitat ha dit que: «perreta ni una, ni mitja, ni cap.», com de costum. Si de cas, uns eurets per a serpentines per a festes i prou.

Ràdio Placeta del Fossar, d’abast casc Antic, farà un programeta per a difondre, arreu dels barris perifèrics, tot l’allau de magnífiques notícies locals que s’han esdevinguts, així, de sobte. Finalment, novetats, i de les bones: les perruqueries escalfen motors, i la F1 de les botigues de passamaneria, pensen guanyar una fotracada de bitllets en vendes de «merchandising» S’ha de tindre bon ull, com el del Moro.

El Regidor de Protocol, Amabilitat i Cortesia ha comentat als íntims: «Anem a cagase de tanta cultural economia.»

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:

DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario