MÁS FALSO QUE UN JUDAS
El periódico de las noticias imaginarias e inventadas
Destacados
Más falso que un judas
Desarticulada una banda organizada que se dedica a cortar cosas de aluminio con una radial a la hora de la siesta durante los fines de semana
Detenido en Alcoy el líder de esta organización, un jubilado afectado por un grave trastorno de conducta
Patricio Furgaes, en su piso de la calle Entenza, en plena faena
La Policía ha atado cabos y al final ha acabado por desvelar uno de los grandes  misterios del mundo actual. El hecho de que en millones de bloques de viviendas de todo el mundo siempre haya algún vecino que se dedica a cortar cosas de aluminio durante la hora de la siesta de los fines […]
Más falso que un judas
El Ayuntamiento coloca una mascarilla gigante en el Barranc del Cint para impedir la entrada del coronovirus
También se taparán el puerto de Albaida, el Barranc de la Batalla y el Rebolcat
La gran mascarilla frenará la entrada de un airuset cargado de virus
Tras el éxito obtenido por las cortinas contra el airuset, el Ayuntamiento de Alcoy ha decidido colocar una gran mascarilla protectora en el Barranc del Cint para proteger a todos los alcoyanos del coronavirus. Este gran elemento sanitario ha sido elaborado por un pool de empresas textiles de la localidad y su colocación ha sido […]
Más falso que un judas
Investigan si el consumo de olla en ayunas puede producir inmunidad contra el COVID-19
Una de las líneas de investigación analiza también los resultados de combinar olla con café licor e ingentes cantidades de “salmorra”
El extracto liofilizado de habichuela, botifarra, penca de cardo y tocineta de cerdo es una de las combinaciones con las que trabaja el Centro Nacional de Biotecnología El Rebolcat para identificar fármacos que protejan contra la COVID-19. La eficacia que este compuesto ha demostrado en los ensayos sobre el tratamiento de la sepsis hace que […]
Más falso que un judas
Operen l’Ull del Moro i se li queda guapet
L’Ajuntament ha contactat amb la Generalitat, amb voluntat d’assegurar la bona difusió de l’assumpte
L'ull del moro, després del post-operatori

L’equip d’oftalmologia de la Residència (els que operen dels ulls), han tingut vint-i-quatre hores de molta feinada, doncs han operat, sense descans, l’Ull del Moro. En un primer moment tot apuntava cap a una simple intervenció de cataractes, però no. Només aproximar-se les grues a la punta de l’Ull, els cirurgians s’adonaren que ja li xorrava pel llagrimal una substància repugnant i llefiscosa, tot significant, això, que la cosa pintava malament del tot. Ara bé, l’enorme experiència dels doctors, i gràcies al seu bon fer, tot ha pogut solucionar-se la mar de bé, i l’ull de l’Ull ha deixat de rajar, i d’alliberar, també, un cert olor a sofre pudent que preocupava molt i molt tot el personal del Museu i del Centre Excursionista, entre d’altres.

Fonts ben informades indiquen que, la seua senyora, la Serreta, ha emès un comunicat assegurant que tot resta de meravella, i que estan molt contents, i que l’operació ha sigut un èxit complet. I que li portarà un ull de cera al Natzarè en mostra de gratitud pels beneficis obtinguts.

Els responsables del Museu Arqueològic Municipal, no saben a qui dir-ho, i el senyor director, En Tote Maria i Segura de las Viudas, emocionat del tot, i més content que un santpaulí, vol dur a terme una publicació, de les grosses i difícils d’entendre, on tots puguem veure tota la bola de l’ull de l’Ull eixint d’un enterrament ibèric a la punta exacta de la Serreta, amb una bona dot d’ulleres postisses i tot, i passar-ho després pels catorze carbons, per a assegurar-se l’antiguitat de la troballa. Per al senyor director només la intervenció quirúrgica li semblava poquet, i gens mereixedora d’un article de recerca.

L’Ajuntament ha contactat amb la Generalitat, amb voluntat d’assegurar la bona difusió de l’assumpte, i per a que la notícia arribe, fins i tot, a Montixelvo. La Generalitat ha dit que: «perreta ni una, ni mitja, ni cap.», com de costum. Si de cas, uns eurets per a serpentines per a festes i prou.

Ràdio Placeta del Fossar, d’abast casc Antic, farà un programeta per a difondre, arreu dels barris perifèrics, tot l’allau de magnífiques notícies locals que s’han esdevinguts, així, de sobte. Finalment, novetats, i de les bones: les perruqueries escalfen motors, i la F1 de les botigues de passamaneria, pensen guanyar una fotracada de bitllets en vendes de «merchandising» S’ha de tindre bon ull, com el del Moro.

El Regidor de Protocol, Amabilitat i Cortesia ha comentat als íntims: «Anem a cagase de tanta cultural economia.»

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:

DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario