MÁS FALSO QUE UN JUDAS
El periódico de las noticias imaginarias e inventadas
Destacados
Más falso que un judas
La Asociación y el Ayuntamiento buscan alternativas para aumentar la visibilidad de las sillas de la Plaza
Se ha creado una Comisión Mixta ‘para dar respuesta a las 1.300 personas que se sientan en esta zona’
Un voluntario de la Asociación realizando pruebas de visibilidad en la Plaza de España
Una curiosa estampa sorprendió a los transeúntes el pasado lunes cuando la plaza de España se llenó de las sillas que se instalan en las fiestas de moros y cristianos. El motivo de este despliegue abrileño en pleno mes de diciembre fue que la Asociación estaba realizando pruebas de estrés con 1.300 sillas que no […]
Más falso que un judas
Los Simpson ya predijeron la “taula d’escoti” de las filaes en su legendario episodio de los Canteros
Expertos en Antropología Festera señalan que este capítulo de la serie tiene estremecedoras semejanzas con algunas actividades de las filaes
Los Canteros, en la sede de su filà, en plena celebración
Los Simpson, la emblemática serie de dibujos animados, siguen mostrándose como una fuente continua e inagotable de profecías, que acaban cumpliéndose con el tiempo. En su histórico episodio sobre los Canteros predijeron la existencia de la “taula d’escoti” en las filaes alcoyanas. La imagen que ilustra esta crónica presenta parecidos estremecedores con este tipo de […]
Más falso que un judas
El Ayuntamiento instalará en Sant Cristòfol una estufa de pellets para mitigar el airuset
La regidoría de Turismo estudiará opciones para explotar turísticamente el aspecto bizarro de la montaña en llamas
Según ha podido saber este diario el Ayuntamiento de Alcoy, a través de la Concejalía de Sanidad y Bienestar Social, se ha comprometido con la Asociación de Amigos y Damas de la Rebequeta a instalar una estufa en lo alto de la cima de Sant Cristòfol para mitigar, en la medida de lo posible, l’airuset […]
Más falso que un judas
Operen l’Ull del Moro i se li queda guapet
L’Ajuntament ha contactat amb la Generalitat, amb voluntat d’assegurar la bona difusió de l’assumpte
L'ull del moro, després del post-operatori

L’equip d’oftalmologia de la Residència (els que operen dels ulls), han tingut vint-i-quatre hores de molta feinada, doncs han operat, sense descans, l’Ull del Moro. En un primer moment tot apuntava cap a una simple intervenció de cataractes, però no. Només aproximar-se les grues a la punta de l’Ull, els cirurgians s’adonaren que ja li xorrava pel llagrimal una substància repugnant i llefiscosa, tot significant, això, que la cosa pintava malament del tot. Ara bé, l’enorme experiència dels doctors, i gràcies al seu bon fer, tot ha pogut solucionar-se la mar de bé, i l’ull de l’Ull ha deixat de rajar, i d’alliberar, també, un cert olor a sofre pudent que preocupava molt i molt tot el personal del Museu i del Centre Excursionista, entre d’altres.

Fonts ben informades indiquen que, la seua senyora, la Serreta, ha emès un comunicat assegurant que tot resta de meravella, i que estan molt contents, i que l’operació ha sigut un èxit complet. I que li portarà un ull de cera al Natzarè en mostra de gratitud pels beneficis obtinguts.

Els responsables del Museu Arqueològic Municipal, no saben a qui dir-ho, i el senyor director, En Tote Maria i Segura de las Viudas, emocionat del tot, i més content que un santpaulí, vol dur a terme una publicació, de les grosses i difícils d’entendre, on tots puguem veure tota la bola de l’ull de l’Ull eixint d’un enterrament ibèric a la punta exacta de la Serreta, amb una bona dot d’ulleres postisses i tot, i passar-ho després pels catorze carbons, per a assegurar-se l’antiguitat de la troballa. Per al senyor director només la intervenció quirúrgica li semblava poquet, i gens mereixedora d’un article de recerca.

L’Ajuntament ha contactat amb la Generalitat, amb voluntat d’assegurar la bona difusió de l’assumpte, i per a que la notícia arribe, fins i tot, a Montixelvo. La Generalitat ha dit que: «perreta ni una, ni mitja, ni cap.», com de costum. Si de cas, uns eurets per a serpentines per a festes i prou.

Ràdio Placeta del Fossar, d’abast casc Antic, farà un programeta per a difondre, arreu dels barris perifèrics, tot l’allau de magnífiques notícies locals que s’han esdevinguts, així, de sobte. Finalment, novetats, i de les bones: les perruqueries escalfen motors, i la F1 de les botigues de passamaneria, pensen guanyar una fotracada de bitllets en vendes de «merchandising» S’ha de tindre bon ull, com el del Moro.

El Regidor de Protocol, Amabilitat i Cortesia ha comentat als íntims: «Anem a cagase de tanta cultural economia.»

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:

DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario