slogan tipografia la moderna
MÁS FALSO QUE UN JUDAS
El periódico de las noticias imaginarias e inventadas
Más falso que un judas
Sanitat desplega un dispositiu especialitzat en gastroenteritis davant la celebració de l’olla del Mig Any  
Es prestarà assistència sanitària tan en les vies d’accés a la Glorieta, en els excusats  adjacents i, especialment, en les seus de les filaes
Dèbora Melo - 21/10/2021
Sanitat desplega un dispositiu especialitzat en gastroenteritis davant la celebració de l’olla del Mig Any  
Part de les unitats SAMU estacionades a la Glorieta i preparades per actuar

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha previst un dispositiu específic amb motiu de la celebració del Mig Any que tindrà lloc a la Glorieta el dissabte 23. Aquesta mesura s’ha  pres en prevenció de les reaccions que pugen tindre els estomacs festers davant la consumició d’un plat d’olla amb fesols i botifarra després de vora dos anys d’abstinència.

El dispositiu de la Conselleria de Sanitat està compost per 7 tràilers de dotze rodes plens de paper higiènic de doble capa, 14 furgonetes del Centre Farmacèutic carregades d’antidiarreics (Fortasec, Hidrase, Ultra-Levura, Diarfin, etc) 6 més amb pomades antiinflamatòries (Hemoal i Calmiox) per alleujar les molèsties del florí i 23 unitats SAMU amb la dotació habitual reforçada amb personal mèdic, d’infermeria i tècnic especialitzat en gastroenterología i caguetes.

Així mateix es disposarà d’unitats especials estacionades en el trajecte de l’A7 per evacuar els festers més greus i evitar d’aquesta manera una excessiva concentració de detritus en el centre de la localitat ja que ben rebé podria originar una perillosa colada i no precisament de lava.

A més, el Centre d’Informació i Coordinació d’Emergències (CICE) de València, coordinarà el dispositiu preventiu, l’evacuació de les persones infectades des del lloc de l’emergència als centres hospitalaris i s’encarregarà d’organitzar els vora mil treballadors de Mocho Simètric, La Flora del Florí, Fino defecar i Rentàrum que son les quatre empreses de neteja que s’han contractat per mantindre en tot moment, fitosanitàriament parlant, la Glorieta en condicions salubres.

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
COMENTARIOS

  1. Lirios Gisbert says:

    Ustedes lo dicen de broma, pero no. Mi marido llegó a casa blanco como la pared, y en pleno pasillo me dijo: Mari, no puc més, em cague damunt… Y saben qué, pues que se lo dejó ir, y se hizo encima. Se quito la ropa y los borbotones eran de a chavo…hasta se metió, parte del efluvio, por encima del rodapié. Total que estamos, todos los de casa, con la mascarilla y poniéndonos colonia a todo meter. Mi madre dice: el teu home està fet una merda..y tiene razó, la pobre. Le afectan mucho los olores, y le entra hasta conjuntivitis…Yo le he dicho a mi madre: quan pases pel corredor, no respires. Y saben què? Pues que el otro día se puso morada, como el Nazareno, y casi se cae de bruces. Y es que con los atracones que se meten los festeros hay para rebentar…

DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario