slogan tipografia la moderna
MÁS FALSO QUE UN JUDAS
El periódico de las noticias imaginarias e inventadas
Más falso que un judas
Un veí de El Camí es trasllada a viure a una farmàcia després d’infectar-se tres voltes amb el virus  
Exploracions posteriors van descobrir que també tenia una fístula perianal, pòlips en la veixiga, una hernia de hiat i que patia de flato
Dèbora Melo - 20/01/2022
Un veí de El Camí es trasllada a viure a una farmàcia després d’infectar-se tres voltes amb el virus  
El senyor Potenciano sopant a la rebotica un remenat de tranquimazin, diazepan i aspirina

Anselmo Potenciano Pasamontes, veí del carrer Casimiro Barello Morello a la zona de El Camí, va donar positiu, dijous passat, en una PCR per tercera vegada consecutiva. Les altres van ser en l’Abril de 2020, que va estar confinat 21 dies a casa i en Octubre de 2021 que va haver d’ingressar durant una setmana a l’hospital. Tot això malgrat haver-se vacunat de les tres dosis preceptives contra el COVID, de la vacuna contra la grip i, inclús, contra la del papil·loma.

Davant d’aquesta desesperant situació el senyor Pasamontes no va vore altra alternativa que preparar-se una maleta amb unes mudes i alguns objectes d’higiene personal i demanar asil en una de les farmàcies de la zona, la qual ha preferit romandre en l’anonimat.

En un primer moment l’apotecari no ho va vore gens clar i es va negar de totes totes a que el senyor Anselmo s’instal·larà a la farmàcia amenaçant-lo, incús, amb cridar a la policia municipal. Però quan el susdit Anselmo li va explicar la relació de dolències i malalties i, especialment, la tercera contaminació amb SARS-CoV, l’apotecari va flaquejar i va acceptar acollir-lo temporalment al magatzem on hi ha un llit que fan servir a les guàrdies nocturnes.

El senyor Potenciano Pasamontes que vol manifestar, des d’aquestes pàgines, el seu sincer agraïment a l’apotecari (que també prefereix mantenir-se en l’anonimat) que l’ha asilat, ens explica que passa el temps de confinament distraient-se amb la pantalla d’anuncis de cremes exfoliants i protectors corporals; llegint alfabèticament els prospectes dels medicaments (en el moment de la publicació es trobava per la Bromfeniramina) i cuinant-se truites de gelocatil i sopes de frenadol assaonades amb pastilles Juanola.

Tota la redacció de Más Falso que un Judas li desitja una ràpid restabliment.

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario