slogan tipografia la moderna
Històries subaquàtiques
… de debò
...sota la gespa artificial del parterre hi ha herba !!!
Mononcle - 09/05/2018
… de debò

…lo primer que em vingué al cap en veure els treballs al parterre de la plaça del Pintor Gisbert d’Alcoi va ser: ‘gespa artificial… de debò?’, ni Jacques Tati va poder imaginar semblant esnobisme social… plàstic, de debò ?

recordo les ciutats utòpiques que l’home ha volgut fer, dissenyades en paper o descrites en poemes, llibres i cançons, al’74 Todd Rundgren tenia un grup, Utopia, que parlava de la ‘ciutat al seu cap que ara sortia, ja es el temps de la utopia’, la ciutat ideal… aquí, a Alcoi, al’80 teníem un disco-bar que es deia així: Utopia.

en Pau Riba hi té un disc amb eixe títol i canta : ‘ha plogut sobre el meu cap / i ha crescut herba molt fresca – fitxa’t jo, quin cap més verd / quina enveja, quina enveja! ‘… on es el blat, on és l’herba?

Neil Young a Greendale, Father John Misty a Pure Comedy, Damien Jurado a Maraqopa o PJ Harvey a The Hope Six Demolition Project, Surfjan Stevens i Antonia Font: hola què tal, som els vostres amics de sa Terra / un planeta de pols i de merda …

el 90 del segle passat Prince va treure un doble disc, Graffiti Bridge en resposta a la decisió de l’ajuntament de Minneapolis, la seva ciutat natal, que volia enderrocar un pont en contra de l’opinió dels ciutadans, què el varen cobrir amb graffitis… potser caldria fer enginyeria inversa.

just fa cinquanta anys, al carrers de París la gent estripava els carrers al ritme de consignes poètiques i innocents: ‘sota les llambordes del carrer està el mar …sota la gespa artificial del parterre hi ha herba !!!

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario