slogan tipografia la moderna
Històries subaquàtiques
el comptador d’ estrelles
i canteu, sempre : … 'allà dalt de les muntanyes les remors no l’inquietaven'
Mononcle - 04/09/2018
el comptador d’ estrelles

…no hem tingut gaire sort, a les comarques de la muntanya, amb els festivals d’ estiu. l’ especulador i oportunista Mediàtic desaparegué sense deixar ni rastre ni petjada, sepultant l’Insónit, festival de música i tecnologia, de finals del XX i principis del XXI; res millor que uns polítics per acabar d’una vegada per sempre amb la vida lúdica de les persones. hui un festival, demà una fira… malgrat tot queda a la memòria, per distints motius, la nit celta de Arjona al barranc del Cint, la Bufa la Gamba Blues Band Orquestra, les revetlles amb Carajillo, enamorat d’ una xurrera, i el Moniatic…

… i torna, com cada any, la pluja d’estels, les Perseides, la Nit de Sant Llorenç… el segell Blue Note ha publicat Currents, Constellations, el darrer disc de Nels Cline, guitarrista dels Wilco, i Vanised Gardens, de Charles Lloyd & The Marvels + Lucinda Williams. Dos discos que s’assemblen amb la intenció… barrejant el folk i el country amb el jazz, son perfectes per a perdre’s, a les nits fresques d’estiu, somiant amb festivals al aire lliure en les muntanyes, mentre comptem estels, hipnotitzats amb el ritme de les cançons.

… i si us ve de gust viatjar, escolteu Everything Connected, Feel First Life, Cosm o Luminous Beings, cançons del darrer disc de Jon Hopkins, Singularity, música electrònica, ambient i techno. la constel·lació de la caràtula té la forma de la molècula de la DMT… no la busqueu al cel, crec que no hi és.

… i canteu, sempre : … “allà dalt de les muntanyes les remors no l’inquietaven / les raboses i el fardatxos li fugien espantats… ai, àngel bru / el teu cant es perd per la soledat” .

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario