Mononcle
Destacados
Històries subaquàtiques
que tot está per fer i tot es possible
en el planeta sencer, estem en temps d’antiil·lustració i no és un estat, és una guerra.
…al preàmbul del ‘pamflet’ Nova Il·lustració Radical, el darrer llibre de Marina Garcés, ens diu que nosaltres, en el planeta sencer, estem en temps d’antiil·lustració i no és un estat, és una guerra. … i llegint lo m’ha vingut al cap la veu del Llach al final del Món Porrera : ‘…ei, ei… hi ha […]
Històries subaquàtiques
…des d’on rebran, d’un tir, la bola blanca que un infant li haurà tirada
no sé si la gent regala discs o coses semblants en aquestes dates... jo ho faig
…per fi Nadal !  …els dies propensos per a evocar hiverns mes freds i, entre altres coses, temps de regals … a la meva germana el reis li deixaven tots els anys, a la casa d’uns veïns, el LP amb lo millor de l’any, un clàssic… recorde el primer disc que vaig buscar per regalar […]
Històries subaquàtiques
Moon
...a sentimental education, qui pot resistir-se a un títol així
…a sentimental education, qui pot resistir-se a un títol així; després de 14 anys Luna han tret un disc de versions que, pel nom que li han donat, sembla un evocació del temps que ens ha portat on som, i la veritat, sorprèn la selecció, no ja de les cançons – nomes quatre em sonen […]
Històries subaquàtiques
main title
Històries subaquàtiques
Salvia lundiana
Històries subaquàtiques
Ara jo canto i ric
Històries subaquàtiques
…ja que vosaltres també vareu ser estrangers
aquests cd's son de lo més lluminós de l'any que gairebé comença.

…malgrat que no ho sembli, pel disseny de les portades, aquests cd’s son de lo més lluminós de l’any que gairebé comença.

el primer, Harmony of Difference de Kamasi Washington, un EP, amb 6 temes que acompanyaven una instal·lació multimèdia a la Bienal 2017 en el Whitney Museum de NY, amb pintures de la seva germana, Amani, i una filmació de Ag Rojas on fusiona diversos estils musicals i ens encomana l’alegria i la  bellesa de les nostres diferencies. Una petita suite on els títols – desig / humilitat / coneixement / perspectiva / integritat / veritat – ja ens anuncien el que ve.

per fi Laurie Anderson i el Kronos Quartet han fet un treball conjunt. a Landfall, tocar terra, Laurie Anderson, després de veure com l’ huracà Sandy s’emportava el passat acumulat al seu soterrani, composa un música delicada, atemporal, amb recitats i dispositius electrònics, i acompanyada de les cordes del Kronos Quartet ens narra el que perdem en cada tempesta i la purificació de desprendre’s del que hem perdut. en les seves paraules: “que bonic, màgic i catastròfic”.

i seguint amb àlbums conceptuals, alliberadors i esperançadors, si us plau, no deixeu d’escoltar Transangelic Exodus d’Ezra Furman . historia d’amor d’un àngel i un desheretat, que, en un dels temes, ens diu “progressem, però cap on?”, i que dedica als immigrants, als refugiats, als vulnerables… aquest disc és un exercici d’empatia. i a la darrera cançó, he perdut la meva innocència, acaba amb l’esperançadora frase: “i en un sol instant, faig ser alliberat” …i vas i tornes a prémer: play… i puges el volum de l’ amplificador.

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:

DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario