slogan tipografia la moderna
Històries subaquàtiques
King Creosote
el cantautor escocés Kenny Anderson es King Creosote
Mononcle - 26/04/2017
King Creosote

 

 

el cantautor escossés Kenny Anderson es King Creosote

al 2011 , junt al músic electrònic Jon Hopkins , va publicar Diamond Mine… a la portada, una vella foto de dos homes, que semblen pescadors, asseguts sobre un banc de fusta, a l’interior, cartes marines amb coordenades de caladors i marques de terra, d’ illes i bancs de sorra, profunditats i el seu propi encanteri.

al 2014 , From Scotland With Love… a la portada, una platja abarrotada de banyistes que prenen el sol, imatge d’ un documental que no necessita text, només escenes d’ un passat que sembla present, en blanc i negre, comú, personal, poètic, com les cançons del cantautor i  a la vora de la platja, als bars, als carrers, als autos de xoc de la fira, als trens, a les manifestacions, al treball, al ball hi som tots creien en alguna cosa.

al 2016 , Astronaut Meets Applelan… a la portada, un fons blau, una poma vermella, mossegada, i un astronauta entre els cràters d’ una petita i acollidora lluna i entre cançons amb guitarres, òrgans i gaites hem fet un curt viatge pels últims anys del nostre món, tan comú amb el del cantautor, malgrat la distancia, així que… slàinte!!!

 

 

 

 

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario