slogan tipografia la moderna
Històries subaquàtiques
m’ha vingut al cap Þingvellir
el paisatge associat al primer parlament del món, l'Islandès
Mononcle - 25/06/2018
m’ha vingut al cap Þingvellir

…anava escoltant, en aquest temps d’alternança  política, el Subversive Nature of Kindness –la naturalesa subversiva de la bondat– de Thor & Friends i m’ha vingut al cap Þingvellir, el paisatge associat al primer parlament del món, l’Islandès; una associació d’idees infantil i il·lusa.

L’esmentat Thor, el xicot de les barbes i el pel llarg de la caràtula, es vol presentar a governador per Texas al novembre de 2018. Percussionista del Swans i col·laborador d’un munt d’artistes –Bill Callaghan, Lisa Germano o Devendra Banhart– amb Peggy Ghorbani i Sara Goat ha fet un disc minimalista, farcit de percussions, marimbes, vibràfons, xilòfons i vents, hipnòtic, imbuït per la natura i vinculat a l’humanisme, ideal per els dies de l’estiu.

Igualment minimalista, la irlandesa Áine O’Dwyer, en Locusts, va gravar en dues esglésies, a Nova York i Anglaterra, llocs sagrats, set peces, amb òrgan, veu i elements electrònics, plenes de dissonàncies, actualitzant les veus de l’antiguitat medieval, fent-nos tornar a la simplicitat de viure.

I amb el mallorquí Miquel Serra i l’octau clima, el seu darrer disc, passarem sa nit de Sant Joan més estimulant, de sa manera més natural i menys artificial, amb l’essència del minimalisme psicodèlic i folk de ses illes… al seu disc la felicitat dels animals hi deia: …jo que no he omplit bé es temps que m’ha tocat / de per tot me ve sa música de baix / son els dervixes que han arribat / i m’interessen més ells que el que diuen / quan van girant …

Així que… girem-hi tots, girem-hi.

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario