slogan tipografia la moderna
Històries subaquàtiques
que tot está per fer i tot es possible
en el planeta sencer, estem en temps d’antiil·lustració i no és un estat, és una guerra.
Mononcle - 13/03/2018
que tot está per fer i tot es possible

…al preàmbul del ‘pamflet’ Nova Il·lustració Radical, el darrer llibre de Marina Garcés, ens diu que nosaltres, en el planeta sencer, estem en temps d’antiil·lustració i no és un estat, és una guerra.

… i llegint lo m’ha vingut al cap la veu del Llach al final del Món Porrera : ‘…ei, ei… hi ha d’haver una altra manera de viure, segur’  i les cançons que cantàvem i cantem, espontàniament, sense motiu aparent… I amb el somriure, la revolta, es del ’82 i ja ens recordava com seria el futur. ara mateix, de Martí i Pol, sempre és actualitat.

… al 2015 Mikel Andueza va publicar 5 segundoro, un disc instrumental, en el que comença dient: una vegada vaig oir que cada 5 segons mor un nen a l’Àfrica. un bon començ per prendre consciencia i inspirar-se veient com és el món i com l’entenem. el disc es molt vital, no podria ser d’altra manera amb aquest començament.

… al 2017 Ander García presenta Hiru, un disc amb subtítol: dels  fonaments  de  la  música  Basca  a     l’improvisació . ell es contrabaixista i l’acompanya Juan Ortiz al piano. un bon començament per saber d’on venim i reconèixer-nos en qui som i, d’una manera silenciosa, cridar-ho i que tothom ho escolti. és molt bonic, molt.

I ara us deixo amb la Marina: ‘Imagino la nova il·lustració radical com una tasca de teixidores insubmises, incrèdules i confiades alhora. ‘no us creiem’, som capaces de dir, mentre des de molts llocs refem els fils del temps i del món amb eines afinades i inesgotables.’

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario