Mononcle
Destacados
Històries subaquàtiques
…des d’on rebran, d’un tir, la bola blanca que un infant li haurà tirada
no sé si la gent regala discs o coses semblants en aquestes dates... jo ho faig
…per fi Nadal !  …els dies propensos per a evocar hiverns mes freds i, entre altres coses, temps de regals … a la meva germana el reis li deixaven tots els anys, a la casa d’uns veïns, el LP amb lo millor de l’any, un clàssic… recorde el primer disc que vaig buscar per regalar […]
Històries subaquàtiques
Moon
...a sentimental education, qui pot resistir-se a un títol així
…a sentimental education, qui pot resistir-se a un títol així; després de 14 anys Luna han tret un disc de versions que, pel nom que li han donat, sembla un evocació del temps que ens ha portat on som, i la veritat, sorprèn la selecció, no ja de les cançons – nomes quatre em sonen […]
Històries subaquàtiques
main title
a totes les comarques i pobles haurien d’haver-hi llocs per a la música en directe
… al juny del ’91 Laura Palmer li va dir al agent Cooper : ‘ I’ll see you again in 25 years’ i mira, sembla que sí, David Lynch i Mark Frost han fet la tercera temporada i s’ han tornat a trobar; al acabar cada capítol, menys un, crec, ens han portat al Roadhouse, […]
Històries subaquàtiques
Salvia lundiana
Històries subaquàtiques
Ara jo canto i ric
Històries subaquàtiques
King Creosote
Històries subaquàtiques
Triplicate
Com ja sabeu Dylan ha tret nou disc, Triplicate, tres CD’s, en la línia dels seus últims treballs com a crooner; és una animalada…

Com ja sabeu Dylan ha tret nou disc, Triplicate, tres CD’s, en la línia dels seus últims treballs com a crooner; és una animalada… recorde el meu primer triple LP, Yessongs , en aquest format hi havia pocs i eren enregistraments en directe, Welcome Back my Friends de ELP, el Concert Per Bangla Desh, Woodstock, o recopilacions, el Decade de Neil Young… el Decade, enguany fa quaranta anys de la seva edició… és a dir, conté cançons de fa cinquanta anys… l’altre dia li vaig sentir dir a un crític musical que portava, en un pen drive, el Harvest ‘perquè mai saps quan el pots necessitar’.

Però no parlem del pas del temps… heus aquí tres CD’s que no son recopilacions, ni directes i que contenen tanta música com desitjàrem tenir .

El primer es doble, The Glowing Man del Swans, casi dues hores de música hipnòtica, repetitiva, amb una mica de distorsió i unes veus recitatives entre el murmur i el crit que ens remet als rituals, imaginats, de l’ antiguitat.

El segon, The Epic de Kamasi Washington, en tres volums, actualitza el jazz, el funky, el soul i… el que sigui que sen digues música, amb una banda amb dues bateries, percussió, dos baixos, vents, teclats i veus per celebrar l’emoció de ser-hi .

I Roy Montgomery Headquarters, músic no professional, neo zelandès, que dedica quatre gravacions per descriure l’estat d’ànim  després  dels dos terratrèmols que, al 2010 i 2011, assolaren el seu país. Cada disc, amb cara A i cara B, inspirat per musics dels 60 als 80, Leonard Cohen, Joy División, Durrutti Column, Cocteau Twins o Popol Vuh… gairebé un Decade global.

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:

DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

Comentarios