slogan tipografia la moderna
Lo + de lo más
I si hagueren estat inspirades a Alcoi?
Què passaria si les millors series del moment hagueren estat inspirades a la ciutat d’Alcoi? Ací us deixem uns quants exemples de quins serien els títols i les trames
Arnau Cortés - 21/02/2018
I si hagueren estat inspirades a Alcoi?

Bando
Historia d’un xiquet que tendra que passar l’odissea de tirar la carta a la burreta el 4 de gener, entre espentes, crits i salvatgisme per part d’altres xiquets i dels seus pares.

 

Blanc millor
En un futur llunyà, encara continua vigent la pregunta de si es millor esperar per fer una esquadra de negres en vida o poder gaudir d’una de blancs cada cert temps

 

Dia dels Trons (DDT)
La lluita que es repeteix cada any pels carrers d’Alcoi entre Moros i Cristians per apoderar-se del castell, a base de trons.

 

Els xics de l’estranger
Després d’un greu accident al laboratori, uns xics estranger visiten Alcoi per buscar una solució, però molts problemes – i grans aventures – faran que la tasca semble realment impossible.

 

Enguany tinc diana
 ‘Enguany tinc diana’ narra la historia d’uns valents i solitaris dianers, que tindran que lluitar contra la pandèmia de zombis intoxicats de la nit anterior, per poder arribar a la Plaça abans que arranque la Diana.

 

Festworld
Una important empresa de serveis recreatius construeix un parc temàtic on tots els dies són festes de Moros i Cristians. Després de 30 anys en funcionament, els directius i turistes del parc arriben a la bogeria per desxifrar quin enigma amaga el parc

 

Hermanos de sangre
Un grup de Marines americans, tindrà que conviure a base de poalades de sang amb ceba, fins que els rescaten o s’acabe la guerra. Aquest aliment serà l’única cosa saludable per aquests personatges, envoltats de mort, enemistat i conflictes interns.

 

House Of Cards
‘House of cards’ o ‘La casa de les cartes’ més coneguda com ‘La Penya El Bon Humor’, és el lloc on locals i visitants juguen a cartes per fer-se amb el control d’Alcoi. Encara que molt probablement la sèrie serà retirada perquè l’actor protagonista, Kevin Es-peix-sí, ha estat protagonista d’un escàndol relacionat amb tocaments a joves forasters als serveis de la Penya.

 

Malanem
‘Malanem’ conta la història d’un agent publicitari qui poc a poc anirà descobrint la part obscura de la industria de la publicitat i que acabarà replantejant-se si realment aquell es el món al qual vol pertànyer.

 

Mira Quin Bac
Un home quan està a prop del final de la seua vida, decideix dedicar-se al tràfic de drogues. Al principi tot sembla anar bé, però quan més alt puje, més gran serà el bac.

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario