Destacados
Punto de vista
Matando bares a cañonazos
El cierre de los locales de ocio nocturno, la legalidad y el sentido común
Vivimos tiempos extraños en los que todo el mundo apuesta por la inteligencia artificial y en los que nadie parece echar cuenta del sentido común. Las administraciones públicas son entes  paquidérmicos ajenos a toda lógica, que se han especializado en matar moscas a cañonazos. La situación creada con el cierre total de los locales de […]
Punto de vista
Obri la llauna
Un endoll, una claueta i l’instrument en mà. Un faristol mig recolzat d’amunt una taula, i una prestatgeria ordenada per a l’ocasió. Tot guardava per tal de disposar la següent lliçó... Tot, si els auriculars funcionaven, o no es queien, o qui sap qui i perquè, li venia de gust actualitzar-se
En pocs dies tornem re-agrupar-nos, amuntegar-nos i també il·lusionar-nos per tal de novament prendre parit en moltes lliçons. Tant a dins de classe coma fora esperant el nen que corre cap als braços de l’avi que l’espera, el proper curs ja ens està a l’aguait i disposat a avançar-nos per la dreta.
Punto de vista
El coronavirus y la teoría de la olla de pito
¿Serán capaces de aguantar los alcoyanos un periodo tan largo de privación de todas sus válvulas festivas de escape?
FOTO: PACO GRAU
Hay una teoría sociológica que asegura que Alcoy funciona con el mismo mecanismo que una olla de pito. Esta línea de pensamiento parte de una descripción tópica del carácter de los alcoyanos, a los que se considera una gente seria y trabajadora, poco dada a exteriorizar sus sentimientos. Una vez establecida esta verdad “irrefutable”, se […]
Punto de vista
El divendres més black
Kuki Guillem, 3/12/2018

Feia temps que no sentia tanta vergonya, ràbia i pena alhora. Però després de veure el vídeo que porta des de divendres per la nit corrent per tots els mòbils de la contornada, em sembla que no tinc cap altra opció.

Com que ja sabem tots/es què es veu al vídeo, no el descriuré, però sí que voldria adreçar algunes paraules a unes quantes persones.

Primerament, a tots els partits polítics de la ciutat; està genial que rebutgeu l’utilització de sexe explícit per omplir un pub, dit això, espere que no us quedeu rebutjant i actueu, vos recorde que els ciutadans us paguem precisament per tal que actueu.

Als responsables del pub; lluny de recordar-vos l’edat del públic que teníeu a la sala divendres, que també, voldria recordar-vos que, pagar per sexe contribueix al tràfic de persones. Si, vosaltres heu pagat per sexe, encara que no heu sigut els que el practicaren. I ja sabem com acabarà tot açò, s’al·legarà que es va contractar un espectacle amb gogós, i que la dona va decidir ella mateixa practicar una fe·lació públicament (perquè tots/es sabem que a les dones ens encanta fer mamades en públic), com sempre ho pagarà la persona més vulnerable, perquè la culpa és de les prostitutes, no dels clients. No diré que ens trobem davant una escena de violència, no ho és a primera vista, no obstant la imatge que es perpetua de la dona i els models que es transmeten amb aquest acte, son una autèntica aberració de cara la societat, sobretot si tenim en compte que era el famós “nocturno”, i que eixa nit és especial per als estudiants dels nostres instituts.

A totes aquelles persones que legitimareu l’acte amb eixe famós “ella ho fa per què vol”, “la prostituta ho és per què vol”, vos convide a escoltar/llegir testimonis d’ex prostitutes, hi ha molts, no fa res una d’elles parlava a Salvados, la prostituta és una dona que, moltes vegades es captada per màfies que l’enganyen amb un futur esperançador, altres vegades, tot i que saben què és la prostitució, no saben realment el que comporta eixa feina, i després de ser abocades a una vida miserable i plena d’humiliacions i vexacions, acaba completament alienada fins i tot de la seva pròpia essència humana.

A vosaltres puteros, vos recorde que pagueu per violar, de forma legal i acceptada per la societat, però pagueu per violar, vos deixe el link d’un vídeo que vos ho explicarà molt millor que jo; https://www.youtube.com/watch?v=7pQJUP9maFw i damunt, torne a dir, el fet de pagar per sexe, fa que contribuïu al tràfic de persones, però continueu dient que “elles volen”, així podeu dormir a les nits, i als matins mirar-vos als espills.

A tots/es els que heu passat el vídeo o que, quan el varen compartir al vostre grup sou dels que vàreu contestar; “espereu-me que ja vinc”, “eixe pub si que mola”, “eixes festes son millor que les que feien quan jo anava a l’institut”… pense que ja he contestat a eixa falsa legitimació del “ella ho fa per què vol”, però vull dir-vos que, si teniu fills espere que acaben sent homes que no vos semblen i siguen millors que vosaltres, i si teniu filles, espere que al futur, troben homes mil vegades millors que els seus pares.

I parlem d’homes, de dones i de prostitutes, com si trobàrem dos models o tipus de dona, com si la prostituta no fos una dona completa que mereix el mateix respecte que qualsevol altra persona, com és prostituta mereix un tracte humiliant i vexatori i podem fer burla i mofa a les xarxes impunement. No senyors, no hi ha ni dos, ni tres, ni mil models de dona, només hi ha un; la DONA, així en majúscula, i no m’equivoque si dic que, tots vosaltres junts, puteros i defensors dels puteros, no arribeu a la sola de la sabata a una sola dona.

A vosaltres parelles d’aquests puteros i amics dels puteros, que utilitzen els mateixos arguments per justificar l’injustificable, em feu molta pena, esteu cegues.

A la resta de les dones, no calleu, per favor no calleu, no podem passar-ne ni una més, cada vegada que es perpetua la imatge de la dona com a possessió, com a objecte sexual, ens qualifiquen i estereotipen a totes. Les mobilitzacions del 8 de març no aprofiten per a res, si després deixem que ens humilien a totes i es continue compartint aquesta visió de la dona. Ara podeu fer com que no m’heu llegit, com que no va amb vosaltres, o simplement podeu decidir crear una gran germanor de dones que lluiten pels seus drets, de vosaltres depèn.

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:

DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario