slogan tipografia la moderna
Cultura
Filant intangibles
Fundación Mutua Levante acull esta exposició on l’historia de vida és l’eina creativa
Anna Jordà - 07/02/2022
Filant intangibles

“Filant intangibles” és una mostra de Filando, el meu projecte personal, que pretén «filar» emocions a través de la història de vida i del brodat sobre paper, per a preservar el nostre patrimoni immaterial, aportar bellesa, consciència i llum.

M’apassionen les històries de les persones i sent un gran respecte per aquestes. El llegat quedeixen en nosaltres, són referent del nostre present i dels nostres vincles.

Filando naix fruit de la meua experiència com a treballadora social, que m’ha permès descobrir altres camins per a acompanyar a les persones, posant veu i imatge a les emocions a través de l’art i de la seua poderosa simbologia.

Mitjançant el brodat sobre fotografia com mig artístic d’expressió, i la història de vida com a eina creativa per a comprendre d’on venim i deixar llegat a les noves generacions, recuperem el poder de la memòria.

La història de vida és un relat, la narració biogràfica d’una persona que inclou l’anàlisi de les entrevistes, fotografies i documents que permeten validar el text biogràfic, fer l’anàlisi del moment en què la persona va triar viure, per a afegir comprensió i aportar llum. Permet la profunda reflexió sobre la força potencial dels records, l’experiència i la paraula, a través d’una eina artística i creativa, per a preservar el nostre patrimoni immaterial.

Les arrels ens ancoren a la vida, com el fil i l’agulla creen unions entre les imatges i les emocions, per a contar i transformar els llegats personals i únics, com a forma d’agraïment.

Actualment, en procés d’expansió,Filando és un projecte on es tixen històries, passat i present, art i consciència què pretén emocionar, preservar la memòria i, sobretot, fer sentir.

“Filant intangibles” es podrà visitar des del 12 de gener fins al 25 de febrer a  Fundació Mutua Levante, Plaça Espanya 16, Alcoi.

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
COMENTARIOS

  1. Anna Jordà Picó says:

    Moltes gràcies ❤️.

DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario