slogan tipografia la moderna
Cultura
Mariola, eix de cultura
Exposicions visitables a Fundación Mutua Levante (Alcoi) i Sala Joan de Joanes (Bocairent)
Redacció - 31/05/2021
Mariola, eix de cultura

Enguany s’ha donat la feliç coincidència de recaure simultàniament la Capitalitat Cultural Valenciana en Bocairent i Alcoi, dos poblacions veïnes unides per la Serra Mariola, per la tradició industrial i pel fort arrelament de la valenciania cultural.

Això ha obert la porta a la iniciativa de Fundacion Mutua Levante, de reunir-les en una exposició itinerant feta, també, a partir de pinzellades del patrimoni, la natura, la festa i la tradició amb l’objectiu d’enfortir els lligams entre les respectives societats i obrir camí a una major col•laboració d’entitats i institucions, de persones i comarques amb tantes coses comunes.

La exposició, configurada doblement per a ser intercanviada de manera successiva en Alcoi i Bocairent, és un pas simbòlic que pot obrir portes a la curiositat de l’espectador i posar de relleu la complementarietat de les realitats que s’hi reflexen.

Les inauguración es van dur a terme amb la presència dels representants de Fundación Mutua Levante i els alcaldes d’Alcoi i Bocairent els quals van posar en valor aquesta oportunitat de potenciar el valor cultural de la terra de la Mariola com a eix d’unió entre societats.

La Sala Fundación Mutua Levante (Plaça Espanya, 16 – Alcoi) acollirà l’exposició de Bocairent fins al 30 de juny i del 1 al 31 de juliol es podrà visitar l’exposició sobre Alcoi. L’horari és de dimarts a dissabte de 10’00 a 13’00 i de 17’00 a 20’00 h.

A la Sala Joan de Joanes (C/del Diputat Castelló, 9 – Bocairent) es podrà veure l’exposició d’Alcoi fins al 30 de maig de dilluns a divendres de 17’00 a 20’00; dissabtes i diumenges de 11’00 a 14’00 i de 17’00 a 20’30 h. Al mes de setembre la Sala Joan de Joanes acollirà l’exposició de Bocairent.

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario