slogan tipografia la moderna
MÁS FALSO QUE UN JUDAS
El periódico de las noticias imaginarias e inventadas
Más falso que un judas
ChatGPT revela com serà Alcoi el 2069
La ciutat tindrà 476 habitants i la principal font de riquesa serà el pasturatge
Dèbora Melo - 02/03/2023
ChatGPT revela com serà Alcoi el 2069
La Plaça d'Espanya d'Alcoi el Diumenge de Glòria del 2069

La setmana passada un alcoià de bé, gran persona i millor fester, que ha preferit mantenir-se a l’anonimat li va fer la següent pregunta al popular programa d’intel·ligència artificial ChatGpt: com serà Alcoi el 2069? I la resposta va ser la següent:

“El 2069, Alcoi és una ciutat de la coneguda Quarta Província, Comunitat Valenciana. És capital de la comarca el Secarral d’Alcoi, dins la subcomarca el Ermot d’Alcoi. Compta amb 358 habitants (INE 2068). És una de les ciutats més emblemàtiques, entranyables i emotives de la Comunitat Valenciana encara que per població ocupa la posició 475 de 542. Amb setze habitants més que Cocentaina i set menys que Turballos.

La principal activitat econòmica de la ciutat és el pasturatge transhumant (majorment d’ovelles i cabres) al qual es dediquen un 5 % dels seus habitants, la resta o bé pertanyen al funcionariat municipal, són artistes o estan directament jubilats.

Per cert entre aquests artistes gaudeix de gran notorietat l’escriptor Baldomero Alaplancha autor de llibre ‘Alcoyanos de pesadilla’ un best-seller amb més de 35 exemplars venuts que explica les vides d’aquells alcoians que, al llarg de la història amb la seva empenta i bon fer van portar la ciutat del no-res a les cotes més altes de la misèria.”

Afortunadament no tot són males notícies ja que el 2069 – sempre segons el ChatGPT – Alcoi haurà aconseguit resoldre un dels grans problemes que ha arrossegat històricament: l’excessiva durada dels boatos. Doncs només 37 persones participen a les Festes de Moros i Cristians perquè la resta s’ha traslladat al barri alacantí de Sant Blai, on les festes son més vistoses i lluïdores.

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
COMENTARIOS

  1. Antonio Richart Gisbert says:

    Si, ja sabía jo que lo de smart-city i l, inteligencia artificial ens clavarà en una cova i ens té aue pasar factura. Gràcies. La smarty en Alcoy té un dissenyador, el propi Terminator (el de la primera eh?). Este tio esta dins segur, perque la nostra smarty no contempla ser viu possible. Ni plantes, ni homes ni res de res… espere no viureu…

DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario