slogan tipografia la moderna
MÁS FALSO QUE UN JUDAS
El periódico de las noticias imaginarias e inventadas
Más falso que un judas
La Regidoria  de Turisme està construint un túnel del temps al carrer Sant Llorenç
El túnel del temps està instal·lat en el lloc que ocupava la antiga confiteria de El Túnel. Perquè fa graciós això d’un túnel en El Túnel.   
Dèbora Melo - 04/10/2021
La Regidoria  de Turisme està construint un túnel del temps al carrer Sant Llorenç
Els dos voluntaris moments abans d'iniciar el viatge

La Regidoria  de Turisme es troba immersa en la construcció d’un túnel del temps dins del casc històric d’Alcoi que tindrà la finalitat d’oferir als visitants un nou al·licient turístic i que permetrà als locals, molt aficionats a delectar-se amb les tradicions, viatjar al passat per retrobar-se amb les arrels, conèixer-les en profunditat i, si els ve de gust, quedar-se a viure amb elles.

El túnel, que ha estat dissenyat per la coneguda astrofísica nord-americana Susan Tidad, té dues opcions de viatge: passat i futur, tot i que de moment només s’ha habilitat la primera, perquè, en paraules d’una responsable de la regidoria “els alcoians estan molt interessants en la edat mitjana, en la època neandertal, en la modernista però en el futur gens ni mica”.

Segons ha informat eixe mateix responsable a este diari, la setmana passada es va realitzar la primera prova en real amb dos voluntaris: un entusiasta modernista i un eixerit benimerí. La prova va estar tot un èxit llevat de dos xicotets incidents.

En el cas del benimerí el viatge va estar programat per l’any 1269 perquè Mauro Emilio Torregrossa, així s’anomenava, coneguerà l’esplendor del imperi berber, però degut a un error de codi el susdit va aparèixer al 1340 just enmig la batalla de el Salado, on probablement va perdre la vida travessat per una llança; ja què a hores d’ara no s’ha tingut cap notícia d’ell. Això o es que s’ha canviat de bàndol i encara esta celebrant-ho amb el bisbe de Braga.

En el cas del modernista el problema va ser d’autèntica mala sort ja que en el viatge d’anada es va creuar amb la xica de la “lejía Neutrex” que tornava cap al futur, produint-se una forta col·lisió i a conseqüència d’ella una paradoxa espai temporal. De manera que ara hi ha un modernista amb bombí anunciant lleixiu i pels voltants de la Tourist Info deambula més perduda que un pop en una garatge una xicona amb els cabells blaus tota vestida de blanc.

Fonts de la organització ens han indicat que ja s’han resolt els errors que van provocar estes incidències i aviat es reprendran les proves amb dos nous voluntaris que, si tot funciona com es menester, viatjaran a l’època neandertal i al 1844 quan lo de Pantaleón Boné.

La utilització de l’emblemàtica confiteria el túnel, tancada des de fa uns anys, forma part d’un pla per recuperar establiments capdavanters del casc històric d’Alcoi. Segons ha pogut saber «Más falso que un Judas», dins d’aquest mateix projecte s’inclou la conversió de l’antic Bar Tropical en un petit zoològic amb flora i fauna selvàtica. També es preveu convertir el conegut bochinche «De aquí no paso» en un centre de rehabilitació per addiccions i la confiteria «El negret» en una oficina per a la lluita en pro de la diversitat racial.

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario