slogan tipografia la moderna
MÁS FALSO QUE UN JUDAS
El periódico de las noticias imaginarias e inventadas
Más falso que un judas
Turisme construeix una pista d’aterratge per a OVNIS després de rebre un missatge telepàtic  
Els alienígenes podran aterrar amb seguretat i gaudir alhora de l’espectacular paisatge del Parc Natural de la Font Roja
Dèbora Melo - 06/01/2022
Turisme construeix una pista d’aterratge per a OVNIS després de rebre un missatge telepàtic  
Foto d'estudi pixelada perquè parega real d'un aterratge extraterrestre

Tot va començar fa un parell de setmanes, quan la tècnica de la Tourist Info d’Alcoi, Mamen Tido, “va percebre que els extraterrestres li enviaven un missatge fent servir primer la telepatia i després, en no rebre resposta de la funcionària, directament per WhatsApp” comminant-li a que mamprenguera la construcció d’una pista d’aterratge com les d’un aeroport corrent, però que permetera l’aterratge d’objectes volants no identificats provinents de l’espai exterior”.

La senyoreta Mamen Tido, com és lògic, va informar immediatament la Regidora de Turisme a la qual, independentment de l’origen del missatge, la iniciativa li va semblar una gran idea no només per augmentar les infraestructures de comunicació de la ciutat sinó, sobretot, per ampliar la oferta turística d’Alcoi i millorar la competitivitat davant d’altres urbs.

Dit i fet. Dues setmanes després la pista ja està en marxa. A hores d’ara ja s’han instal·lat els primers pivots senyalitzadors en la carretera de la Font Roja, que serà on s’ubicarà per tal que els potencials visitants interestel·lars puguen gaudir durant les maniobres d’aproximació i preparació de l’aterratge de “la furia de zarzales y encinas viejas, monstruosas, apretadas” que formen part de l’espectacular vegetació de la Font Roja i del Xorro del Salt.

També s’han posat ja els ciments del que serà la zona de recepció on es retrà homenatge com es menester als visitants d’altres galàxies. Un pavelló que es construirà sobre una plataforma elevada de 30 tones de pes que sostindran  sis columnes i que estarà rodejada de les banderes de l’ONU, europea, espanyola, Comunitat, ciutat d’Alcoi i les de les vint-i-huit filaes.

Una placa amb grans lletres majúscules daurades on es podrà llegir: “Per Alcoi i per Sant Jordi avant l’entrada d’alienígenes” presidirà el conjunt.

ULTIMA HORA. Turisme ha decidit construir també un Centre d’Interpretació en l’aparcament del cementeri per informar als turistes sobre el fenomen OVNI en particular i sobre la vida extraterrestre i extra corpòria en general; en cas que el extraterrestres triguen més del que s’espera en vindre, si directament no venen o si es demostra que tot ha estat una bola.

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario