slogan tipografia la moderna
Llegint s´entén la gent
De la mar a la terra
Un llibre que parla de la fauna, flora i etnologia alteana; però que, com ens queda tan a prop, ens aprofita igualment als de la part del capdamunt del Puig Campana.
Pep Jordà - 25/06/2021
De la mar a la terra

Llibre del biòleg, cultivador de tòfones, tomàquets (entre moltes altres coses més) de alta categoria internacional) i amic Antonio Belda Antoli que parla de la fauna, flora i etnologia alteana; però que, com ens queda tan a prop, ens aprofita igualment als de la part del capdamunt del Puig Campana. Gràcies al llibre m’he assabentat d’un munt de coses curioses i interessants com: que tot els fongs del terreny són pràcticament comestibles si saps quan, com i de quina manera consumir-los; que el nom d’absenta ve del vocable grec “apsinthion” que vol dir no bevible o fuig d’aquí que no estàs bé; o que les fulles del trepó s’utilitzaven antigament (i supose que encara) a com paper higiènic quan et venia una sobtada necessitat al mig del camp; entre moltes d’altres coses de les quals us assabentareu si llegiu el llibre. Vinga.

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario