slogan tipografia la moderna
Lo + de lo más
Primera Edició Premis ‘Lo més + de la Festa’
Envia el teu vot a: info@tipografialamoderna.com i guanya meravellosos premis
Redacció - 10/04/2018
Primera Edició Premis ‘Lo més + de la Festa’
Foto portada: Paco Grau

El departament de concursos i entreteniment de Tipografia La Moderna en la seua intenció d’apostar per les tradicions alcoianes, ha convocat la Primera Edició dels Premis Lo més + de la Festa. Uns premis que no s’havien vist mai, emotius, emblemàtics i entranyables que ajudaran a difondre més enllà de les nostres fronteres el micro-macro cosmos de l’apassionant festa alcoiana.

Tot seguit un mostrarem els candidats que opten a cadascuna de les categories perquè podeu adreçar el vostre vot a info@tipografialamoderna.com

La indisposició més gran
Opten al premi l’esquadra pitufa de la Llana que va posar de moda la dita ‘banyar-se per dins i per fora’ i la dels Andalusos del 1954 que portava un pet com un destral o viceversa.

 

El cardat més espantós
El premi al pentinat més lleig se’l disputen en aferrissada lluita l’esquadra de l’alferes Astur de 1960, amb un model ‘escarotat’ rotllo Picapiedra, i el singular cardat-allisat-tenyit-ondulat-japonès de l’esquadra del capità Ligero del 1953.

 

La faldilla més curta
Els finalistes al premi arrapacollons per la faldilla més curta per damunt l’engonal són: l’esquadra go-go del capità Alcodiano de 1966 i la del capità Gusmà de 1972. Noteu lo adequat que resulta el merlet de la faldilla per ocultar la visió d’això que popularment es coneix com ‘collons al vol’

 

El gorro amb més cobertura
Els candidats al premi Contact a la millor cobertura telefònica són l’esquadra del capità Alcodiano de 1980 amb un tocat en forma d’antena espiral i la dels Verds de 1976 amb aquesta espècie de satèl·lit Sputnik que porten al cap.

La més ben camuflada  
El premi ¿Hay alguien ahí? a la esquadra tan mimetitzada amb l’entorn que es impossible distingir els  seus integrants es disputa entre la del capità Almogàver 2003 (ferma candidata al títol) i la de l’alferes  de les Tomasines de l’any 2004.

 

La més fashion
Les candidates al premi Lejía Neutrex a la esquadra més fashion arribada del futur  es disputa entre l’esquadra ‘arbre de nadal’ de l’alferes moros de la Llana i la del mig del moteros Andalusos de 1989

La més fresqueta  
Opten al premi ‘Informal però arreglà’ més conegut com ‘estem apanyats amb poca roba’ les esquadres de capità i alferes de Tomasines i Creuats de fa un bon grapat de temps.

 

La del millor parabales
Opten al premi al premi ‘Hay un tipo dentro del espejo que me mira con cara de conejo’ els escuts ‘congito acollonit’ de l’esquadra del capità moro de la filà Cordón i el ‘chino, chino, fino, fino, filipino’ de la de l’alferes Abencerraje 1954.

 

La més nacionalista
El premi ‘Flameja en l’aire nostra senyera’ a l’esquadra que fa millor divulga els colors de la nostra ensenya nacional es disputa entre la del capità de les Tomasines de 1977 i la dels Andalusos de 1982.

Açò és tot de moment. Un recordem que podeu participar en la Primera Edició dels Premis Lo més + de la Festa enviant un correu amb els vostres preferits de cadascuna de les categories a info@tipografialamoderna.com

Tots els correus rebuts entraran en el sorteig d’una vidriola foradada. Participa.

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario