slogan tipografia la moderna
Punto de vista
Reiniciar el sistema a prova d’errades
És per això que caldria que les dues institucions dissenyaren una campanya per corregir eixa desigualtat i fomentar el vot de les dones en les filaes
Fonèvol - 13/10/2021
Reiniciar el sistema a prova d’errades

Cold reset.

Sembla que esta volta sí, sembla que tindrem festa. Com quan reinicies l’ordinador s’hauria de fer pas a pas revisant les errades per evitar que torne a fallar.

Després d’haver tingut temps de pensar, l’Ajuntament i l’ASJ s’hauran adonat que hi ha molts més hòmens que dones entre els festers/es de ple dret. És per això que caldria que les dues institucions dissenyaren una campanya per corregir eixa desigualtat i fomentar el vot de les dones en les filaes.

Una altra errada que cal corregir és l’existència de dos uniformes per filà que causen problemes en les rodes i discriminen les dones que, per exemple, tenen menys accés a trages de segona mà que són més barats.

Ja posats, cal permetre que hòmens i dones participen junts en esquadra, les esquadres mixtes permetran que pares i filles, amigues i amics, mares i fills desfilen junts i serà un goig.

També podem parlar d’instaurar quotes familiars, per facilitar la participació dels membres de cada família amb tots els drets i que no siga tan car.

Altra idea que s’ha de tindre en compte és fomentar la paritat en els órgans govern de l’ASJ, al menys els números els coneixem, hi ha una dona amb vot, està lluny de ser el 50%.

Posar en marxa l’ordinador sense corregir les errades farà que torne a funcionar mal, i volem unes festes igualitàries i democràtiques.

És moment de reiniciar-se.

Fonèvol
#UnTrageUnaFilà

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario