slogan tipografia la moderna
Creación
Disc-Jockey
Si la memòria no em falla... (proses al vent)
Josep Sou - 31/01/2024
Disc-Jockey

Cada vegada més, la proliferació d’aquests individus ha capgirat el fet d’anar a ballar, ja que  tenen la insana mania de manar tot el temps. I furguen els aparells de tres en tres i, fins i tot, de quatre en quatre, com si no hi hagués un demà on acudir. Les mans s’esllavissen per la superfície dels discos, i les mouen avant i arrere, embogint el personal que se’ls escolta. El so resultant és un merder de conseqüències de molt difícil avaluació, perquè el pastís que s’allibera marca la personalitat dels ballarins, soltant braços i cames arreu vers uns límits inabastables. Aiiii!!! I frueixen, els «punxa-discos», inoculant verins de fantasia els seus seguidors, tot fent-los creure que una burra val sis quinzets. Aiiiii!!! Les barreges són d’un tabac infumable: ni carn ni peix són. Només ritmes frenètics per perdre la raó i fer l’ase, encara que tothom se n’assabente de la qualitat d’aquesta conjectura ridícula de la dansa tribal, tan gregària i potser elemental. Els aborígens també celebren la litúrgia de les seues danses al voltant d’una foguera encesa, inclús tota la nit, o dies sencers si la cosa els ve de gust (una mena de ruta selvàtica del bacallar). Els tam-tam fan la resta, i són la fulla de la convocatòria per assistir a l’acte en qüestió. 

Als «guateques» també hi havia amics que feien de disc-jockey, però de manera assenyada i prudent: la yenka, el twist, el rock, etcètera, eren les bogeries que ens podíem permetre aleshores, perquè les mares, ties i agüeles de les nostres companyes de balls no ens perdien l’ull (potser no fórem de fiar), i restaven a bord d’una cadira de boga, o de tisora, tot vigilant les nostres aproximacions carnals de manera, fins i tot, cruel; i amb una mica de tíria. Estàvem tenallats, nugats de peus i mans  i, clar, així qui podia atrevir-se a ballar com marquen els llibres bàsics de la dansa (primer pas: arrimar el «gaiato»)…Avui, des de la distància, resulta molt divertit, però, en aquells moments de força hormonal ferotge, la porga que s’havíem d’empassar ens deixava el tub digestiu, i també allò que penja, estantís, desllavassat i cap cot: «izquierda – derecha/izquierda – derecha/adelante y atrás/un – dos – tres…»  Tan vell com el sabó blanet!!!

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario