slogan tipografia la moderna
Creación
Minut i resultat
Si la memòria no em falla... (proses al vent)
Josep Sou - 05/03/2024
Minut i resultat

No volia, no volia, però a la fi no puc evitar parlar-ne una mica d’açò que ja n’ha parlat tothom: la pandèmia!!! (del grec pan – demos). Però ho faré des d’un punt de vista distint, car no soc cap especialista en la matèria, ni en sé un mos de virologia, ni d’epidemiologia, ni tampoc de medecina. Per tant, des del respecte absolut a la ciència, només diré que els mitjans de comunicació estan untant-se-la amb bergamota. Tampoc en saben, els periodistes, massa de l’assumpte, però remenen la troca fins a límits impossibles de pair. Si són verdes, si són madures, així tot el dia des de fa dos anys i escaig, ja. I reclamen, sempre esverats, l’opinió d’aquells que en coneixen del tema, però mai no en tenen prou, aquests professionals de la informació: «…dígame doctor: cuándo terminará esta locura que nos ha caído encima?…qué quiere decir la curva que estamos viendo en la pantalla?…los afectados por el virus pueden salir a la calle?…los colegios son lugares seguros?…qué quiere decir, exactamente, la curva de incidencia? La mascarilla sí o no? 

I així un dia i un altre dia més, sense parar, mastegant-nos el cervell amb el «minut i resultat», d’aquest infern que se’ns ha vingut a sobre, sense més ni més. No en teníem prou amb el virus…ara, també, hem de suportar els maldestres que se’ns encomanen per ràdios i televisions, tothora, a casa nostra, fent-nos la vida més difícil, encara. Si el presentador, fixeu-se, entrevista a quatre o cinc experts, a tots els pregunta la mateixa cosa, a manera d’un «carrusel esportiu» dominical per a demanar-los al voltant d’una sola qüestió: «… terminará pronto la sexta ola?». «Minut i resultat», ara podríem fer una ronda informativa pels camps de futbol per tal de conèixer com van els equips capdavanters de la lliga Santander, o de la lliga Iberdrola. I si el patrocini del programa ve de la mà de Cafè Licor Sou – Primera Marca Nacional, millor encara, així podrem, uns quants, a la fi del curs econòmic, repartir-nos dividends (encara que siguen escassos). Tota pedreta fa paret…  

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario