slogan tipografia la moderna
MÁS FALSO QUE UN JUDAS
El periódico de las noticias imaginarias e inventadas
Más falso que un judas
L’Ajuntament traslladarà el Centre a la Zona Nord per revitalitzar-lo
El Campanar es situarà provisionalment a la plaça d’Al-Azraq
Dèbora Melo - 29/02/2024
L’Ajuntament traslladarà el Centre a la Zona Nord per revitalitzar-lo

Com tothom sap la revitalització del centre històric d’Alcoi, fins ara ha estat un rotund fracàs. De res han servit la reurbanització del carrer Sant Francesc, el frustrat  intent de peatonalització o la conversió de la plaça Ramon i Cajal en un mar de rajoles.

És per això que com a últim recurs el consistori ha decidit traslladar el centre històric a la Zona Nord, concretament a la plaça d’Al-Azraq que és capçalera de la via urbana més concorreguda d’Alcoi. És una solució complexa però que segur que aconsegueix revitalitzar la vida del centre, ja que la zona nord a hores d’ara és pràcticament l’únic lloc del terme on la gent passeja i, fins i tot, es  pot prendre una canya un diumenge de matí.

En declaracions a este diari l’alcalde ha dit que “entén que aquesta és una solució drástica i que lamenta les molèsties que pugui causar als veïns del puntet del centre que ara passaran a ser habitants del Bronx, o del Liang-Shan Po (com prefereixin) en la zona més habitable i habitada d’Alcoi però que era l’única manera de no deixar morir el Centre”. 

Com a contrapartida en els solars abans ocupats pel centre històric s’espera una important  reducció de la circulació rodada i les partícules de CO i NO2 a més de fomentar l’ús de noves formes de mobilitat sostenible, tant a peu com amb patinet o bicicleta de muntanya.

D’altra banda el cap de l’oposició des del seu exili daurat a Alacant, indica que «des del PP estem recollint opinions, suggeriments i inquietuds, tant de veïns com de comerciants», els quals, assenyala, “s’han vist «afectats directament per aquesta absurda mesura del govern municipal i les seues decisions improvisades».

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
COMENTARIOS

  1. Toni Richart says:

    Si la zona nort fora a més temps i amb més història… No Fària falta traslladar res. Pensem de forma més ciudatana, més global diria jo… Màxim respecte als meus veïns, del centre i de l,hispanitat.

DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario