MÁS FALSO QUE UN JUDAS
El periódico de las noticias imaginarias e inventadas
Destacados
Más falso que un judas
El confinamiento cambia el aspecto del Barranc del Sinc
La pesadilla del coronavirus deja un halo de luz en plena oscuridad de la pandemia: la mejoría medioambiental
Más Falso que un Judas ha querido saber de primera mano qué cambios ha experimentado nuestro entorno natural tras las semanas de confinamiento y puesto que no conviene desplazarse al lugar de los hechos, tomado literalmente por runners y paseantes,  nos hemos dado cita en una céntrica terraza de Alcoy (que no vamos a citar […]
Más falso que un judas
Los vecinos del madrileño barrio de Salamanca se manifiestan porque los barceloneses pueden ir a la playa y ellos no
El Gobierno Civil emitió una nota que fue abucheada por los concentrados
Decenas de vecinos del barrio de Salamanca salieron a las calles el pasado miércoles en la zona de Historiador Cayetano de Madrid sin guardar la distancia social exigida, para protestar por el hecho de que los barceloneses ya pueden ir a la playa y ellos no. Sobre las 20.30 horas, comenzaron a aparecer los primeros manifestantes […]
Más falso que un judas
Desarticulada una mafia que cruzaba la frontera de Valencia para traer herbero de Bocairent de contrabando
También ha sido detenida una banda organizada que traía figatells de una carnicería de Bellreguard
Los policías son aclamados tras incautarse un camión de barriles de herbero
Efectivos de la Patrulla de Inmigración de la Generalitat detuvieron a principios de esta semana a los componentes de una banda mafiosa que cruzó la frontera de la provincia de Valencia para traer a Alcoy varios cargamentos de herbero de Bocairent. Este grupo organizado ha hecho una pequeña fortuna incumpliendo la división provincial de la […]
Más falso que un judas
Ràpida contestació del món gelater de la ciutat davant l’agressió imperdonable dels saladurers

Sí, amb un motocarro convenientment tunejat, i amb la llegenda que diu: «Ni bonyítol, ni embutxao, tu xucla mantecao» l’associació de gelaters local (AGL), ha decidit alçar la veu, en senyal de protesta, per allò que considera una clara agressió del món de la saladura i, amb una intensíssima senyal de força, ha comboiat l’esmentat motocarro, que conduirà el senyor Paco Embrague i Ressacsó , clarament vinculat a la causa gelatera per part de la seua dona, Maria Cucurutxo (d’ascendència italiana).

Tota la polèmica, molt visceral per cert, arranca per l’acció malèvola del sector de la saladura, que ha volgut imposar «sorbets» de tonyina, bacallaret espencat, moixama, budell, i altres fineses gastronòmiques antigues, a l’hora de les postres en dies de festa patronal. Han vist, decididament, massa programes televisius de cuina, del llorejat «SÍ CHEF». La reacció no ha trigat massa de fer-se evident dins la confraria gelatera, doncs pensen, i no sense raó, que allò millor per a remullar un bon àpat, i si aquest peca de salat, és la tradicional bola de tutti frutti, amb xorradeta d’herbero de la Serra de Mariola. A més, perquè sempre resta tota a floretes, tot l’any, i sense parar de treure’n a mans plenes, de floretes.

Fonts ben informades d’aquest diari han posat de relleu el dur encontre que s’ha produït a les rodalies de la Plaça Major. El motocarro per una part, i dos tartanes segrestades de la cavalcada  del dia de les pastoretes per una altra, s’han enfrontat amb acarnissament, dirigint-se tota mena d’insults inqualificables, en hores d’audiència infantil, i s’han llençat, també, trossos de sardina de bota i boles de gelat, en quantitats inimaginables.

L’Ajuntament ha pres part al conflicte, i la Sala de Plenaris se n’ha fet ressò d’aquest aldarull. Uns regidors han seguit l’estela saladurera, d’altres la causa gelatera, i l’Alcalde Gavatxo, revestit de parsimònia, i fent valer el seu vot de qualitat, ha pronunciat el que potser siga el discurs més gran mai no pronunciat en aquesta vall sarraïna: «L’alcalde és qui diu el poble que siga, però per això si el poble no ho diu, s’ho haurem de pensar dues vegades primer, i després preguntar-li al poble que diga el que haja de dir. No? La paraula sempre ha de ser popular, però no prou popular, perquè si és massa popular, i no s’entén, doncs se n’anem per les travesses. Per tant i per a finalitzar aquest combat inútil i degradant, diem al poble que ens escolta: ieeeeeeiiiiiiii poble, ni bonyítol, ni embutxao, però tampoc mantecao, no siga cosa que encara la caguem moatros sense tindre’n la culpa de res. No?» Un conserge il·lustrat, tot seguit, pronuncia, entre llàgrimes, la frase definitiva: «Pax huic domui»

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:

DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario