slogan tipografia la moderna
MÁS FALSO QUE UN JUDAS
El periódico de las noticias imaginarias e inventadas
Más falso que un judas
Un estudi revela que 4 de cada 5 alcoianes més que arribar a l’orgasme prefereixen arribar a fi de més
S’han realitzat més de 3.000 entrevistes entre la població en edat de practicar sexe
Dèbora Melo - 10/03/2022
Un estudi revela que 4 de cada 5 alcoianes més que arribar a l’orgasme prefereixen arribar a fi de més
Dona alcoian pensant en com arribarà a fi de mes

Un estudi sobre els hàbits sexuals de la població alcoiana, realitzat per l’empresa Taboll Associats, ha tret a la llum importants revelacions com la que encapçala aquest article. A saber, “les dones alcoianes prefereixen arribar a fi de mes amb uns quants euros a la butxaca que arribar a tindre un orgasme. I no només això sinó que damunt tenen moltes més dificultats per a aconseguir lo primer que lo segon” segons assenyala l’informe.

L’estudi, en el qual s’han entrevistat a un total de 3.000 persones de diferents estrats socials, edat i sexe, revela altres dates sorprenents com per exemple que el 67,23 % de les persones entrevistades son incapaços de distingir si estan arribant a l’orgasme o tenint un atac agut de flato. I més un 13,42% dels entrevistats i entrevistades ha declarat que, en algun moment de la seua vida, han confós l’orgasme amb un atac agut d’apendicitis o amb un còlic renal que també resulta mol intens, veus estrelletes i et quedes la mar de relaxat quan t’ho treuen de dins.

També es interessant ressenyar que el 75% de la població festera masculina no pot determinar si el cuquet de satisfacció que senten en el baix ventre  durant la celebració d’una esquadra és perquè estan a punt d’arribar a un orgasme o perquè estan a punt d’arribar al final del recorregut i ja es veu més propera la possibilitat de buidar la bufeta que devien haver buidat hores abans.

Per últim l’estudi manifesta que un 90% dels entrevistats (tant dones com homes) amb una edat superior al 65 anys abans que arribar al orgasme o arribar a  la fi del més es donen per satisfets en arribar al final del dia i poder anar al llit pels seus propis medis.

Ben aviat “Más Falso que un Judas” publicarà (o no) en aquestes mateixes pagines l’estudi complet realitzat per Taboll Associats que porta per títol “La petit mort a la ciutat dels ponts”.

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario