slogan tipografia la moderna
MÁS FALSO QUE UN JUDAS
El periódico de las noticias imaginarias e inventadas
Más falso que un judas
Toni Francès aconsegueix trobar la moneda de 2 euros que va perdre a l’Alameda
Els diners els havia rebut en concepte de dietes de quilometratge i l'alcalde és molt estricte en aquestes coses
Dèbora Melo - 23/02/2023
Toni Francès aconsegueix trobar la moneda de 2 euros que va perdre a l’Alameda
Foto: Lucio Abad

Després de setmanes d’àrdues feines, sorolls, caos circulatori i complicacions generals, tenim el plaer d’anunciar als nostres lectors que ahir per fi es va trobar la moneda de 2 euros que Toni Francés va perdre un mes enrere a l’Albereda de Camilo Sesto.

El succés es va produir quan l’alcalde de la ciutat va entrar a comprar llaminadures  i en treure el moneder per pagar la bossa de móres grans, pops pica pica, cors de préssec i talls de síndria àcida, una moneda de 2 euros va sortir rodant d’establiment i va encarar la vorera perdent-se, segons li va assemblar a l’alcalde, en un dels embornals de l’avinguda.

Com que els diners en qüestió pertanyien a una suma municipal anticipada en concepte de dietes i quilometratge, l’alcalde – que és persona assenyada a qui li agraden els comptes clars – va trucar amb urgència a la brigadilla d’obres de l’Ajuntament que va acudir ràpidament i que, després d’una inspecció ocular, va concloure que per localitzar-la caldria aixecar l’asfalt, arrencar embornals i finalment, si caldrà, donar-li a tot una capa de gotelé.

Dit i fet, l’alcalde va autoritzar l’obra i l’endemà es van iniciar els treballs que han deixat l’Albereda potes enlaire, els comerços sense clientela i els veïns fins als nassos del soroll provocat pels martells pneumàtics, però que ha aconseguit trobar la moneda de 2 euros i quadrar la suma municipal del senyor alcalde. Final feliç.

Ara des de l’Ajuntament s’estan plantejant què fer amb l’esvoranc que hi ha a la part dreta (direcció València) de l’Albereda, si un canal olímpic, un hort social, una pista lineal d’atletisme, una trinxera rotllo Línia Maginot, o fins i tot , un carril bici.

¿Te ha gustado?. Comparte esta información:
DEJA UN COMENTARIO
Los comentarios en esta página están moderados, no aparecerán inmediatamente en la página al ser enviados. Evita, por favor, las descalificaciones personales, los comentarios maleducados, los ataques directos o ridiculizaciones personales, o los calificativos insultantes de cualquier tipo, sean dirigidos al autor de la página o a cualquier otro comentarista. Estás en tu perfecto derecho de comentar anónimamente, pero por favor, no utilices el anonimato para decirles a las personas cosas que no les dirías en caso de tenerlas delante. Intenta mantener un ambiente agradable en el que las personas puedan comentar sin temor a sentirse insultados o descalificados. No comentes de manera repetitiva sobre un mismo tema, y mucho menos con varias identidades (astroturfing) o suplantando a otros comentaristas. Los comentarios que incumplan esas normas básicas serán eliminados.

Nombre

E-mail (no se publicará)

ComentariosEnviar comentario